free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ιάλυσος

Ένα ακόμα εξ αναβολής παιχνίδι διεξήχθη σήμερα, μεταξύ του Ιάλυσου Ρόδου και του Παναργειακού, με τους «τοξοβόλους» να παίρνουν μια νίκη που άξιζαν, μιας και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

 

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 3-2

Δυνατό ξεκίνημα για τον Ιάλυσο με ευκαιρίες:  μια στο 19΄με τον Γεωργίου να σουτάρει και να αποκρούει ο Τσάκαλος αλλά και στο 25΄μετά από φάουλ του Μίσελ, η μπάλα να περνά πολύ κοντά από το τέρμα των φιλοξενούμενων.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει στο 26΄, έπειτα από όμορφο πλασεέ του Δελαπόρτα, κάνοντας το 1-0.

Στο 41΄είχε μια ακόμη ευκαιρία με τον Περογαμβράκη να απειλεί… αλλά δίχως τύχη.

Το 1-0 διατηρήθηκε ως το τέλος του α’ ημιχρόνου.

 

Στο β΄ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με αρκετά τέρματα να σημειώνονται, αφού μόλις στο 50’ ο Αρκούδας του Παναργειακού έκανε το 2-0 για τον Ιάλυσο με αυτογκολ.

Στο 54΄ο Ζέλο μείωσε για τον Παναργειακό σε 2-1.

Το 3-1 ήρθε μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίσελ στο 80΄.

Ο τελευταίος λόγος ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Κωστόπουλο να μειώνει σε 3-2, στο 93΄, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Έτσι μόνος πρώτος με 9 βαθμούς, ο Ιάλυσος Ρόδου «απολαμβάνει» θα λέγαμε από σήμερα την μοναξιά της κορυφής, έως την Κυριακή που θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Τραγανού στο γήπεδό του με στόχο.. τι άλλό; 

Το 4Χ4..!

 

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Θανάσης Τερζής): Ανδρούτσος, Κόλα, Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης (77’ Αθανασίου), Περογαμβράκης, Μισέλ, Γεωργίου (77’ Χειμωνέττος), Δελαπόρτας (83’ Ομπίνα) Κορέτα (57’ Βελλίνης).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Κουνάς (54’ Κωστόπουλος), Αρκούδας (63’ Μερκούρης), Γκαμάλ, Τρυφιάτης (67’ Κυριόπουλος), Δημητρίου, Ζέλο, Σάμπος, Ματσάδες (78’ Ρ. Κωστόπουλος), Μπιτίλης, Βλάχος.

 

Related posts

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Αήττητος Σπάτων: Ενίσχυση στην επίθεση και το σκοράρισμα με τον Γιάννη Γκαβασιάδη

Γιώργος Ανανίδας

Σπουδαίο διπλό το Κερατσίνι (0-1)

Abola Team