free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω!»

 

Την απόλυτη αφοσίωσή του στην ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

 

 

 

 

 

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ για ένα νέο ξεκίνημα, που θα αποτελέσει την απαρχή για μία σειρά επιτυχιών, παρουσιάζονται στον Θρίαμβο Χαίδαρίου, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με την πανίσχυρη ΑΕ Κηφισιάς.

 

Ο τεχνικός Μαργαρίτης Χατζηαλέξης δεν πτοείται από τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα του και μέσω δηλώσεών του δίνει το έναυσμα για επιτυχίες. Όπως φυσικά ακιεκφράζει την προσήλωσή του στην ομάδα και τον Πρόεδρο Μιχάλη Θεοδοσιάδη:

 

«Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ευελπιστώντας σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία κόντρα στα προβήματα που αντιμετωπίζουμε. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω και κόντρα σε όσους έχουν βαλθεί να δηλώνουν ότι φεύγω από την ομάδα για να αναλάβω σύλλογο της Γ’ Εθνικής και κάτι τέτοια, αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω και να αντέχω στα δύσκολα. Θέλω να στηρίζω ανθρώπους που με εμπιστεύονται και ιδιαίτερα ανθρώπους σαν τον Πρόεδρό μας που μου παρέχει τα πάντα.»

 

Η ίωση που έχει ταλαιπωρήσει την ομάδα συνεχίζει να αποτελεί το μςγαλύτερο «αγκάθι» για τον τεχνικό Μαργαρίτη Χατζηαλέξη,ενόψει της καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕ Κηφισιά. Συγκεκριμένα, παραμένουν κλινήρεις οι Μπανιάς, Σούφλας, Φούρλας και   Παναγιωτόπουλο με άμεση συνέπεια η συμμετοχή τους να παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

 

 

 

 

Related posts

Επιστροφή στην έδρα του το ¨Ηράκλειο” με νίκη, 3-0 το Χαϊδάρι

Mάνος Χρυσός

Γαζής: «Πολύτιμος ο βαθμός»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Τα πέντε επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν πολλα!»

Kώστας Παλαιολόγος