free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Στους τομείς που θα επιτρέψουν στην ομάδα του να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Αμπελόκηπους στάθηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννη Καπράλος

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους Αμπελόκηπους παρουσιάζονται όλοι στην Κορωνίδα.

 

Στο νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου δείχνουν να έχουν πεισμώσει αρκετά μετά την εντός έδρας ήττα από τους Λύκους Χαϊδαρίου με 0-2 και φέρονται διατεθειμένοι να φανούν δυνατοί κι αποφασισμένοι, ευελπιστώντας σε μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα επαναφέρει σε πολύ καλά επίπεδα τον δείκτη αυτοπεποίθησης. 

Την ίδια στιγμή, βέβαια δεν παραγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα σε μία ομάδα, που προέρχεται από ανώτερη κατηγορία. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Καπράλου: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά και μεθοδικά όλη την εβδομάδα, με σκοπό να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται απέναντι στους Αμπελόκηπους. Μας περιμένει έα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία δυνατή έδρα και απέναντι σε μια ομάδα, που προέρχεται από ανώτερη κατηγορία και διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. 

Από την πλευρά μας όμως θα πρέπει να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο, ώστε να παλέψουμε για τις πιθανότητες που μας αναλογούν. 

Τις υπηρεσίες του Νίκου Κολίτση για λόγους εργασίας και του τιμωρημένου Ηλία Σουϊτζόγλου θα στερηθεί ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος απέναντι στους Αμπελόκηπους.

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (21/10) στην Αθήνα

Abola Team

Καπράλος: «Ξεκινάμε το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team