free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Πάντα κοντά στο συνάνθρωπο ο Βαγγέλης Ξυδέας

Ο Βαγγέλης Ξυδέας και ομάδα εθελοντών κινητοποιήθηκαν σε όλο το νόμο Αττικής για τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων καπακιών.

 

Σημαντική ήταν η πρωτοβουλία του ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένου σε θέματα εθελοντισμού και Συμβούλου της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων, Βαγγέλη Ξυδέα και ομάδας εθελοντών.

Συγκεκριμένα κινητοποιήθηκαν για τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων καπακιών. Η συλλογή καπακιών από δεκάδες σημεία στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια, δίνει τη δυνατότητα μεγάλης συγκέντρωσης τους τα οποία παραδίδονται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών και την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, ΑΤΛΑΣ και ως εκ τούτου στην άμεση ανταπόκριση για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, για την προμήθεια δηλαδή αναπηρικών αμαξιδίων για άπορα μέλη του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Ξυδέας, που αναμφίβολα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Όντως είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, προσφέροντας βοήθεια και χαρίζοντας χαμόγελα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, γεμίζει η ψυχή μας! Μπορούμε ακόμη περισσότερα γιατί η δύναμη είμαστε όλοι εμείς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι χαρούμενος που η παρέα μας μεγαλώνει!

Τέλος, θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα:

Προσέχουμε το Περιβάλλον, Στηρίζουμε την Ανακύκλωση, Βοηθάμε τον Συνάνθρωπο μας”!

 

 

 

Related posts

O Γιώργος Γεωργίου επιστρέφει στην τηλεόραση!

Abola Team 2

Μοναδικές χαμηλές τιμές στην βασιλόπιτα αλλά και σε άλλα είδη από τους Φούρνους Ήπειρος

Abola Team 3

Δωρεάν 15 GB για όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE για 30 ημέρες

Abola Newsroom