free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τέλος ο Βερυκάκης από τον Γκυζιακό, αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Ραμούνδος

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Γκυζιακού ο Μπάμπης Βερυκάκης,  ο οποίος αποχώρησε λόγω διαφοράς φιλοσοφίας. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο τεχνικός των υποδομών Βαγγέλης Ραμούνδος 

 

 

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία του Γκυζιακού. Κι αυτό διότι ιδιαίτερα βραχύβεια αποδείχθηκε η παραμονή του Μπάμπη Βερυκάκη στην άκρη του πάγκου των «οράνιε».

 

Ο έμπειρος προπονητής ο οποίος πρόλαβε να κοουτσάρει μόλις ένα παιχνίδι τη ομάδα και συγκεκριμένα στην εντός έδρας ήττα της με 1-2 από την Τερψιθέα, αποχώρησε από το τιμόνι του συλλόγου λόγω διαφοράς φιλοσοφίας, που ανέκυψε μεταξύ των δύο πλευρών. Έτσι μετά απο αυτή τη εξέλιξη κρίθηκε σωστό να λυθεί η συνεργασία με τον Μπάμπη Βερυκάκη.

 

Κατόπιν τούτου, ενεργοποιήθηκε ο προπονητής των Ακαδημιών και επί σειρά ετών παίκτης του συλλόγου Βαγγέλης Ραμούνδος, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του υπηρεσιακού προπονητή μέχρι την εξεύρεση λύσης στην άκρη του πάγκου. Ο Ραμούνδος θα κοουτσάρει στην καθοριστική σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Βριλήσσια. Σ’ένα παιχνίδι, όπου οι «πορτοκαλί» θα ψάξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη δεύτερη νίκη τους στον φετινό «μαραθώνιο» του τρίτου ομίλου τη Β’ ΕΠΣΑ, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ανασάνουν βαθμολογικά.

Related posts

Με το…δεξί ο Νεοπεντελικός

abola10

Γιάννης Γεωργόπουλος: “Όλη η χρονιά για τον Άφοβο το ματς με την Ελπίδα”

Abola Team 3

Μανωλάς: «Πήραμε νίκη-οξυγόνο!»

Kώστας Παλαιολόγος