free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Απίστευτη τεσσάρα του Ηρακλή Περιστερίου στην Κηπούπολη!

Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του των τελευταίων χρόνων ο Ηρακλής Περιστερίου πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής μέσα στην Κηπούπολη!

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0–4

Τι και αν έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 50′; Ο Ηρακλής Περιστερίου όχι μόνο δε λύγισε αλλά πέτυχε μία σπουδαία τεσσάρα, μέσα σε μία έδρα που θεωρείται από τις πλέον δύσκολες στη Β’ Κατηγορία! Έτσι οι “κυανόλευκοι” δείχνουν πως δεν θα έχουν ρόλο κομπάρσου στη Β’ ΕΠΣΑ! Το ματς ήταν ήδη στο 0-3 με τη λήξη του πρώτου μέρους (9′ αυτ. Γκάτση μετά από κόρνερ του Τζαβάρα, 28′ Πούλιος με σουτ και 40′ Σιώλος με σουτ), με το τελικό 0-4 να διαμορφώνει στο 54′ ο Πούλιος με σουτ.

Δοκάρι: 60′ Πούλιος με σουτ

Αποβολή: 50′ Κιούσης (απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο)

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κελεκίδης-Καπίρης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Γκάτσης, Βλαχόπουλος (63′ Αγγελόπουλος), Πολυζωγόπουλος (46′ Βλάσης), Αναγνώστου, Παούρης, Βαφειάδης, Τζαμαλής, Ντούπης (46′ Λίτσι), Μαρτέκας, Λαγός (75′ Καλαμπαλίκης), Ζούκας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Πασχάλης Χλοψιούδης): Μπαρόλας, Δρουγουνάκης, Καρακωσταντής (87′ Πάνος), Σταμπουρτζής, Γιαννακόπουλος, Σιώλος, Κιούσης, Τζαβάρας, Πούλιος (59′ Κασιμάτης), Μουράτης (82′ Αρχοντούλης), Βασιλείου (56′ Νίτας).

Related posts

Έτοιμος ο Απόλλων Χαλανδρίου για τον αγώνα-μπαράζ με Αγ. Θωμά

Abola Team 3

Γ.Σ. Καισαριανής: Προσθήκη στη Διοίκηση με τον Άκη Πάσσαρη

Γιώργος Ανανίδας

Παράδεισος-Θύελλα Αγ. Δημητρίου 0-0

Abola Team 3