free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μάγκικος ΓΣ Αργυρούπολης στην Καισαριανή!

Σε ένα ματς με άγρια ομορφιά, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος, ο ΓΣ Αργυρούπολης πέτυχε σημαντική νίκη στην Καισαριανή, επικρατώντας με 2-1 του Μικρασιατικού!

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-2

Που το πάει ο ΓΣ Αργυρούπολης; Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η…αρμάδα του Γιάννη Λεβέντη, που πέρασε νικηφόρα και από την Καισαριανή επικρατώντας του Μικρασιατικού με 2-1 με συνέπεια ν’ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας! Το ματς είχε χαρακτήρα…ντέρμπι! Στο 71’ ο Λεβέντης με πλασέ έκανε το 0-1 και έξι λεπτά αργότερα, ο Χατζηστεφάνου με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 85’ με σουτ ο Γκρεβτσίδης. Στο 13’ ακυρώθηκε γκολ του Βασίλακα ως οφσάιντ, ενώ δοκάρια είχαν οι Δρακοντίδης (54’), Λεβέντης (67’) και Πετρίτσης (87’).

Στο 56’ αποβλήθηκαν οι Μπιρμπιλής και Δρακοντίδης για μεταξύ τους έντονο διαπληκτισμό.

Πολύ καλή η διαιτησία των Χαλδαίου, Μητροφάνη και Μπάγια σε ένα δύσκολο ματς.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): Γαλανάκης, Γκουρνέλος, Κίλογλου, Φινέτης, Μπιρμπίλης, Φραγκής, Σμυρνάκης (58’ Γκεμίσης, 79’ Βουτυράς), Χαζίσας, Χατζηστεφάνου, Λάλλας (70’ Σάββας), Βασίλακας (66’ Πετρίτσης).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Κωνσταντόπουλος, Μεντόλι (46’ Κακούτης), Ν. Παπαντωνάκης, Κουντουργιώτης (62’ Κορκολής), Γεωργάκας, Γιαννίκος, Λεβέντης, Υφαντής, Γκρεβτσίδης (87’ Ε. Παπαντωνάκης), Κοκκινέλης (90’ Σαραντίνος), Δρακοντίδης.

Related posts

Διάνα: Οι φίλοι της ομάδας ψήφισαν «ΝΑΙ» στο άνοιγμα των γηπέδων

Γιώργος Ανανίδας

Τρανός: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πένθος στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, «έφυγε ο Δημήτρης Αμοργανιώτης

Γιώργος Ανανίδας