free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Ανταποκρινόμαστε στο βαρύ πρόγραμμα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την αγωνιστική συνέπεια των παικτών του παρουσιάζεται ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας

 

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων επέδειξε ο Αστέρας Βάρης απέναντι στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας με 1-.

 

Στο ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ το συγκρότημα της Βάρης παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικό και μετά το αρχικό δύσκολο 25λεπτο, ισορρόπησε πλήρως τον αγώνα και τελικά κατάφερε να αποδράσει από το Μπογιάτι με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του.

Γεγονός το οποίο άφησε ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Μιχάλη Κάτσικα: «Θεωρώ ότι ση συνολική μας εμφάνιση ήταν πολύ καλή. Αποσπάσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία πολύ ποιοτική και φιλόδοξη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, Με εξαίρεση το πρώτο 25λεπτο, όπου δεχθήκαμε πίεση, εκτιμώ ότι στη συνέχεια ελέγχαμε πλήρως την αναμέτρηση και καταφέραμε να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλία στις αποσκευές μας. Το ευχάριστο είναι ότι ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στο πολύ βαρύ κι απαιτητικό μας πρόγραμμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Αστέρα Βάρης, για να στρέψει τη προσοχή του στον θεσμό του Κυπέλλου και το ματς κόντρα στον Ωρωπό:

 

«Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Ωρωπό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, αφού μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε και στον θεσμό του Κυπέλλου 

 

 

 

Related posts

Επαγγελματική νίκη… κορυφής ο Αήττητος!

Abola Team 2

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εθνική τραγωδία Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ,

Abola Team 2

Β. Χαντές: “Διαφορετικό για τον Παλληνιακό το ματς πρωταθλήματος”

Abola Team 3