free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Κυριαρχήσαμε πλήρως»

Στους τομείς που οδήγησαν την Κοψαχείλα στον θρίαμβο επί του Εθνικού Αστέρα αναφέρθηκε ο τεχνικός τηε ομάδας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε δριμύτερη η Κοψαχείλα επικρατώντας στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ του Εθνικού Αστέρα με 2-0.

 

Μία νίκη, η οποία συνδυάστηκε με όμορφο κι ελκυσιτκό ποδόσφαιρο από τη φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων η οποία παρουσίασε σε μεγάλο βαθμό τις αγωνιστικές της αρετές…

 

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Κουφογιαννάκη, που με τη σειρά του απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη σπουδαία επιτυχία και τη συνολική τους παρουσία:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τη συνολική μας εμφάνιση.  Κυριαρχήσαμε πλήρω σε όλους τους τομεις, δημιουργήσαμε πολλες φάσεις και θεωρώ ότι κάναμε τουλάχιστον δέκα τελικές ευκαιρίες για γκολ. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, που μας δίνουν τη δυαντότητα να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαύτερη αισιοδοξία. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας. Μας ενδιαφέρει μία καλή πορεία στον θεσμό, όπου θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότεα γίνεται.»

 

 

 

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Με προσοχή κόντρα στην Λαύρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Ομάδα που σκοράρει συνεχώς ο Υμηττός…»

Kώστας Παλαιολόγος