free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά»

Το σύνθημα για τη απαιτητική συνέχεια που περιμένει τον ΑΟ Χαϊδαρίου σε όλα τα μέτωπα, έδωσε ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης

 

 

Αποφασισμένοι να διαγράψουν από τη μνήμη τους την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Φωστήρα στο ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και να αφοσιωθούν στην δύσκολη κι απαιτητική συνέχεια, προβάλλουν οι πάντες στον ΑΟ Χαίδαρίου.

 

Αποτελεί κοινή πεποίθηση στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων ότι η ήττα στο παιχνίδι με τον «Φονέα» θα πρέπει να μείνει στο παρελθόν και όλοι να μάθουν από τα λάθη τους και να κοιτάξουν μπροστά.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Νίκο Παπαρούνη να δίνει πρώτος το σύνθημα για κάτι τέτοιο:

 

«Παλέψαμε όσο περισσότερο μπροούσαμε κόντρα στον ΑΟ Χαϊδαρίου, ωστόσο, θα πρεέπι να κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο,. Αυτά συμβαίνουν. Και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις ομάδες με τη δυναμική, την ιστορία, αλλά και τις φιλοδοξίες του Φωστήρα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να μάθουμε από τα κλάθη μας και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες, που παρουσιάσαμε, ώστε να φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια»

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως»

Kώστας Παλαιολόγος

Καζαντζής: “Παραδοσιακή δύναμη το Χαϊδάρι”

abola10

Δημήτρης Κρητικός: “Συλλυπητήρια από όλους στο Θανάση Τριανταφύλλου”

Abola Newsroom