free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Το σκορ διαμορφώθηκε από μία λάθος απόφαση»

Στην απόφαση του 25ου λεπτού, όπου καταλογίστηκε πέναλτι και αποβολή στάθηκε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

 

 

 

Η φάση του 25ου λεπτού, στην οποία η ΑΕ Κηφισιά κέρδισε το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ, ακόμη στροβιλίζει στο μυαλό όλων στον Θράιμβο Χαίδαρίου.

 

Η απόφαση του διαιτητή Κατοίκου να καταλογίσει πέναλτι και να αποβάλλει τον αμυντικό Καραβο, ουσιαστικά διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα.

 

Με τον τεχνικό Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να εκφράζει την ξεκάθαρη άποψή του:

 

«Θεωρώ ότι ο διαιτητής μας κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το 25ο λεπτό. Η απόφαση να καταλογίσει πέναλτι στο 25ο λεπτό και να αποβάλει τον αμυντικό μας Καραβο σε μία φάση, όπου η ανατροπή ξεκινάει τρία μέτρα εκτόςπεριοχής και ο επιθετικός της Κηφισιάς πέφτει με΄σα στην περιοχή, ουσιαστικά μας καταδίκασε σε ήττα. Θα έπρεπε να υποδείξει φάουλ και να δείξει την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο τελευταίος παίκτης στην άμυνά μας αφού είχε και άλλους συμπαίκτες του. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο αντίπαλός μας πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά κι αριθμητικό πλεονέκτημα και κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Θα παλέψουμε με όλες μας τι δυνάμεις για το καλύτερο δυνατός τη συνέχεια».

 

 

 

 

 

.

 

Related posts

Είχε την τύχη με το μέρος του ο ΑΟ Περιστερίου (3-2)

Abola Team

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: “Στηρίζεις…κερδίζεις”!

abola10

Βλάχος : «Κομβικό το παιχνίδι με Μικρασιατικό»

Kώστας Παλαιολόγος