free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία του εκτός έδρας «τριπόντου» επί του Μικρασιατικού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης

 

 

 

Την εξαίσια φετινή της πορεία στον πρώτο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Γ.Σ. Αργυρούπολης.

 

Το φιλόδοξο συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων δείχνοντας  χαρακτήρα, έφυγε με το πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές του από το «Μ. Κρητικόπουλος» επικρατώντας με 2-1 του γηπεδούχου Μικρασιατικού κι αγκυροβόλησε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ο τεχνικός Γιάννης Λεβέντης είχε  κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος για τη σπουδαία νίκη:

 

Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σ’ ένα ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι για την παραπέρα πορεία και τους στόχους που έχουμ θέσει ως ομάδα. Παρά το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες αγωνισιτκές συνθήκες σ’ ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, ανταποκριθήκαμε στον υπέρτατο βαθμό. Δείξαμε χαρακτήρα τη χρονική στιμγή, όπου ισοφαριστήκαμε προσωρινά προς το τέλος του αγώνα και βρήκαμε τον τρόπο να ξαναπάρουμε προβάδισμα στο σκορ ακι αν φύγουμε από την Καισαριανή με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Γ.Σ. Αργυρούπολης, για να προσθέσει:

 

«Έχω τρομερά παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο διαιτητής τη φάσης των δύο αποβολών. Εκτιμώ ότι έκανε λάθος, αφού θα έπρεπε να αποβάλει μόνο τον παίκτη του Μικρασιατικού και να μην αφήσει και τις δύο ομάδες με δέκα παίκτες,. Στο φύλλο αγώνα αναφέρετια ότι απέβαλε τον παίκτη μας για αλληλοεξύβριση. Τέλος πάντων. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, αφού ακολουθεί ματς Κυπέλλου με την Ελευθερούπολη όπου θα κάνω ροτέισον, και κατόπιν ένα ακόμη πολύ δύσκολο όσο και κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου».

 

 

 

Related posts

Χατζηαλέξης: «Με τον χρόνο θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι»

Kώστας Παλαιολόγος

Δεν Χ-άρηκε κανείς!

Abola Team

Πόντος και μεταγραφή για τη Νέα Ιωνία!

abola10