free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παραιτήθηκε ο Καραμπαλίκης από τη Θύελλα Περιστερίου

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται πλέον στην Θύελλα Περιστερίου μετά την παραίτηση του Τάσου Καραμπαλίκη για λόγους υγείας

 

 

 

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Θύελλας Περιστερίου ο Τάσος Καραμπαλίκης.

 

Ο έμπειρος τενχικός επικαλέστηκε σοβαρούς λόγους υγείας κι ως εκ τούτου η διοίκηση των «πρασίνων» δεν μπορούσε να αλλάξει την απόφασή του.

 

Μετά από αυτή την εξέλιξη η διοίκηση του σωματείου των δυτικών προαστίων βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου τεχνικού. Με τους Περιστεριώτες να έχουν σύμμαχο στα σχέδιά τους το γεγονός ότι το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αγώνες Πρωταθλήματος Γ΄’ ΕΠΣΑ, λόγω του εορτασμού της  Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

 

Κατόπιν ο Πρόεδρος Βαγγέλης Χριστόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Θόδωρος Αθανασόπουλος θεώρησαν σωστό να ευχαριστήσουν ολόψυχα τον έμπειρο τεχνικό για την προσοφορά του στην ομάδα και κυρίως να του ευχηθούν ολόψυχα περαστικά  .

 

Όσον αφορά τοα γωνισιτκό μέρος η Θύελλα Περιστερίου ηττήθηκε με 3-0 στο τοπικό ντέμπι με την Τόλμη, με τους «πράσινους» να μένουν μακριά από το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο. Με τον Γενικό Αρχηγό Θόδωρο Αθανασόπουλο να παραδέχεται τα εξής: [Δίκαια χάσαμε, δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, σε αντίθεση εμ τους αντιπαλους αμς μ , που μ την όλη τους παρουσία έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι από τ δική μας την ομάδα».

 

 

Related posts

Ο δεινός σκόρερ του Άτλα Κυψέλης Πέτρο Σινομάτι σήμερα στις 10.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Αθανασόπουλος: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΕΛΙΣ ΚΟΛΕΖΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Abola Team 3