free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Φανήκαμε αρκετά δυνατοί»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Πανερυθραϊκό, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

Ένα ακόμη πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλλει για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής «τσίμπησε» ο ΑΟ Ιλίου, με την «λευκή εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Πανερυθραϊκό.

 

Απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα με βλέψεις πρωταθλητισμού, όπως είναι το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη, οι νεοφώτιστοι φάνηκαν πολύ πειθαρχημένοι και με απόλυτη προσήλωση, κατάφεραν να μην ηττηθούν, μολονότι από το 34ο λεπτό υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Αριστείδη Κάρο,

Με τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του:  «Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε την αναμέτρηση. Απέναντι σε μα πολύ έμπειρη κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο Πανερυθραϊκός, φανήκαμε πολύ δυνατοί και με συγκεκριμένο πλάνο, παρά το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε από το 34’ να συνεχίσουμε τον αγώνα με δέκα, λόγω αποβολή του Αριστείδη Κάρο. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ. Θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα κόντρα σε μία εξίσου πολύ δυνατή ομάδα με υψηλές βλέψεις και να παλέψουμε για την πρώτη μας νίκη. Άλλωστε, με νίκες θα αυξήσουμε σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητές μας για την επίτευξη του στόχου της παραμονής».

 

 

 

Related posts

Βαθμολογική ανάσα ο Παπάγος

Abola Team

Ηλιούπολη: “Τεχνικό δίδυμο Δημητρίου-Τζουμερκιώτης”

abola10

Πήραν το ντέρμπι οι Τράχωνες!

abola10