free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Με ανατροπή στο σκορ η UNION EUROBANK νίκησε με 3-2 τους επικίνδυνους Μπέμπηδες και έκανε το 6Χ6

Ακόμα και στα δύσκολα, ακόμα κι αν βρίσκεται πίσω στο σκορ, η δημοφιλής ομάδας της UNION EUROBANK αποδεικνύει ότι δεν… μασάει και τα καταφέρνει.

Έτσι, συνεχίστηκε η επέλαση της ταξιαρχίας του Γιώργου Αναγνωστόπουλου η οποία το βράδυ της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου 2018 έκανε το 6Χ6, στην 6η αγωνιστική του ιδιαίτερα δύσκολου και ανταγωνιστικού αλλά και υψηλών απαιτήσεων στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα στην Βάρη.

Αυτή την φορά η UNION EUROBANK αντιμετώπισε την άκρως επιθετική και επικίνδυνη ομάδα Μπέμπηδες που στις τάξεις της έχει καταξιωμένους ποδοσφαιριστές και ένα πολύ καλό και εντυπωσιακό σύνολο.

Παρότι οι Μπέμπηδες προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι η UNION EUROBANK στην οποία δεν δόθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι επικράτησε με σκορ 3-2. Για την νικήτρια ομάδα της UNION EUROBANK δύο γκολ πέτυχε ο Διαμαντής και ένα ο Στασινός.

Για άλλη μια φορά οι παίκτες της ομάδας της UNION EUROBANK που χρησιμοποιήθηκαν και ο κόουτς Γιώργος Αναγνωστόπουλος δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων και για την έκτη σερί επιτυχία τους, αλλά και για το όμορφο θέαμα που παρουσίασε η ομάδα η οποία συνεχίζει να αποδίδει καθαρά και μόνο επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες.

 

Related posts

Προσφυγικό Δίκτυο – Union Eurobank 1-2

Ρένος Γιαμπουράς

Παλληκαρίσιο “διπλό” της Union Eurobank!

Abola Newsroom

Πρωταθλήτρια η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK

Abola Team 3