free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Να παραμείνουν ψηλά θέλουν στον ΓΣ Αργυρούπολης!

Ο προπονητής Γιάννης Λεβέντης και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κοκκινέλης παραχώρησαν συνέντευξη στο «ABOLA» για τους στόχους του φετινού ΓΣ Αργυρούπολης.

 

Συνεχίζει να τα πηγαίνει εξαιρετικά ως τώρα στη σεζόν ο ΓΣ Αργυρούπολης! Οι «οράνιε» μετράνε μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες και μία ισοπαλία και αυτή με την πρωτοπόρο Κηφισιά) και παράλληλα βρίσκονται στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, μετά την αγχωτική πρόκριση που πέτυχαν σε βάρος της Ελευθερούπολης.

Το abola βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας (Αργυρούπολης Β’) και συνομίλησε τόσο με τον προπονητή Γιάννη Λεβέντη, όσο και με τον ποιοτικό επιθετικό Κώστα Κοκκινέλη, ο οποίος μάλιστα πέτυχε το «χρυσό» γκολ στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Ελευθερούπολη  στις καθυστερήσεις.

Λεβέντης: Θέλουμε κάτι καλό για την ομάδα φέτος

Ας ξεκινήσουμε με τα όσα μας ανέφερε ο πολύπειρος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Λεβέντης, που αναμφίβολα, είναι χαρούμενος που βλέπει και πάλι την ομάδα του να πρωταγωνιστεί, αφού είχαν προηγηθεί τρεις, μέτριες, αγωνιστικά σεζόν.

Πιο χαρακτηριστικά υπογράμμισε τα εξής για την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Είναι σημαντικό το κύπελλο για μας, γιατί παίζουν πολλά παιδιά που δεν αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Και τα παιδιά βελτιώνονται και εμείς βλέπουμε αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε και στο πρωτάθλημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να πάμε και μακριά στο κύπελλο. Είμαστε σε ένα σημείο που δεν μπορούμε να το αφήσουμε. Όσο για το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που είμαστε ψηλά, πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε ψηλά. Προηγήθηκαν τρεις μέτριες σεζόν όπου ήμασταν στην μέση της βαθμολογίας. Θέλουμε κάτι καλύτερο για την ομάδα και για τα παιδιά φέτος».

Τέλος, για το ματς που έρχεται με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, ο Γιάννης Λεβέντης τόνισε: «Είναι σημαντικό το παιχνίδι για μας, γιατί αν νικήσουμε, «χτυπάμε» τριάδα. Πάντα υπάρχει πρόβλημα όταν  ενδιάμεσα παίζεις για το κύπελλο. Η ομάδα, αποσυντονίζεται και το Σαββατοκύριακο παρουσιάζεται με κάποια κενά. Κάναμε αλλαγές, ελπίζουμε να επηρεαστούμε όσο το δυνατόν λιγότερο».

Κοκκινέλης: Πάντα παίζουμε για τη νίκη!

Συνεχίζουμε με τον Κώστα Κοκκινέλη, που δείχνει να βρίσκει ρυθμό και αγώνα με τον αγώνα γίνεται καλύτερος και βάζει υποψηφιότητα ακόμα και για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση που έρχεται με τη Θύελλα. Ο ποιοτικός φορ των «πορτοκαλί» έχασε όλη την  προετοιμασία, αλλά πλέον δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, κάτι που άλλωστε έκανε ήδη στο ματς του κυπέλλου με την Ελευθερούπολη, όπου και σκόραρε το νικητήριο γκολ.

Όπως μας ανέφερε και ο ίδιος στις δηλώσεις του: «Δυστυχώς έχασα όλη την προετοιμασία αλλά σιγά σιγά μπαίνω σε κανονικούς ρυθμούς και αισθάνομαι καλύτερα. Μου λείπει ο ρυθμός, αλλά είναι θέμα χρόνου να επανέλθω πλήρως. Όσο για τη νίκη στο κύπελλο, είναι πολύ σημαντικό το γκολ που πέτυχα, αλλά πάνω απ’όλα μετράει η νίκη γιατί θα παίξουμε και άλλο ματς στο θεσμό και έτσι θα πάρουμε παραπάνω παιχνίδια στα πόδια μας, όσοι δεν παίζουμε, κάτι που θα μας ωφελήσει και στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πως ότι για μας είναι πρωταρχικός στόχος το κύπελλο, αλλά όσο μπορούμε να κερδίζουμε, καλό είναι! Άλλωστε, πάντα παίζουμε για τη νίκη. Από εκεί και πέρα, όπου φτάσουμε»!

Τέλος, για το αν θα επηρεάσει τον ΓΣ Αργυρούπολης η κόπωση στο ματς που έρχεται με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, ο Κοκκινέλης απάντησε:

«Δεν θα μας επηρεάσει η κόπωση, καθώς είναι ακόμα αρχή της χρονιάς και είμαστε αρκετοί παίκτες στο ρόστερ. Όσο κερδίζεις θέλεις να συνεχίζεις σε αυτό το ρυθμό, οπότε δεν σκέφτεσαι αν τα πόδια σου έχουν βαρύνει»!

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου 17 και 18/11 στην ΕΠΣΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Τέλος ο Οικονομόπουλος από τον ΠΟΨ

abola10

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 0-1: Στιγμιότυπα και δηλώσεις

abola10