free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΟΚ στα Σούρμενα με “Μανόλο”!

Ανέλπιστος τραυματισμός στην τελευταία προπόνηση για τον Γιώργο Μανωλιάδη!

 

Όταν δεν σε θέλει η τύχη…

Η αναφορά μας γίνεται στον αρχηγό των Σουρμένων που υπέστη θλάση στην σημερινή (26/10) προπόνηση, που θα ήταν και η τελευταία πριν την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Περιστερίου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως θα μείνει εκτός για είκοσι περίπου μέρες.

Μόλις ένα ματς πρόλαβε ν’αγωνιστεί στην επιστροφή του με την μελανέρυθρη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος, αυτό με τη Διάνα την περασμένη Κυριακή ο “Μανόλο”. Υπενθυμίζουμε πως ο “καπιτάνο” επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου έξι μήνες, όταν και είχε τιμωρηθεί αυστηρά από την ΕΠΣΑ για την αποβολή του στο ματς με τον ΓΣ Αργυρούπολης.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή του Γιώργου Μανωλιάδη στους αγωνιστικούς χώρους.

Από εκεί και πέρα, δυστυχώς για τους Μητρούση και Καζαντζή δεν είναι ο Μανωλιάδης το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Βέβαια, η απουσία του Σπύρου Δημογιάννη ήταν γνωστή από πριν, αφού εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του που “κουβαλάει” από την αναμέτρηση με το Ρουφ, όπου και είχε δει την κόκκινη κάρτα. Παράλληλα εκτός παραμένει ο τραυματίας Παπαδάκης. 

Ακολουθεί και η ανακοίνωση από πλευράς Σουρμένων για την αυριανή αναμέτρηση: 

“Επιστροφή στην έδρα μας για τον έκτο αγώνα για το Πρωτάθλημα ΕΠΣ Αθηνών. Αντίπαλος ο Α.Ο. Περιστερίου μια νεανική ομάδα η οποία φέτος δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, δεν παύει όμως να αποτελεί παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη των Δυτικών Προαστίων με πολλές παρουσίες στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα μας υπό την καθοδήγηση των Γιάννη Μητρούση και Γιώργου Καζαντζή είναι έτοιμη όπως πάντα να διεκδικήσει τη νίκη, διατηρώντας έτσι την 1η θέση στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος. Παράλληλα οι παίκτες μας θέλουν και μπορούν να προσφέρουν θέαμα στους πιστούς οπαδούς μας που σίγουρα θα δηλώσουν για πολλοστή φορά δυναμικά το παρόν.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ελληνικού.

Σας περιμένουμε…”

Related posts

Νέα τριπλή επέκταση με Κυριακόπουλο, Ντόνι και Σάχου στον Φωστήρα Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

«Καρέ» ανανεώσεων για τη Διάνα Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 4-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ρένος Γιαμπουράς