free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ασταμάτητος και στην Ερυθραία ο Φωστήρας!

Με το… μαχαίρι στα δόντια μπήκαν στο χορτάρι οι παίκτες του Φωστήρα και επικράτησαν απολύτως δίκαια του Πανερυθραϊκού με 3-1!

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-3

Μάλιστα στο 13’ προηγούνταν ήδη με 0-3!Η αρχή έγινε μόλις στο 2’ όταν ο Ηλιάδης  με εξαιρετική σέντρα βρίσκει τον Μαρίνου που με κεφαλιά κάνει το 0-1. Τρία λεπτά μετά ο Ηλιάδης σουτάρει, ο Μπακοδήμος αποκρούει, η μπάλα καταλήγει στο Μαρίνου που από κοντά κάνει το 0-2. Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο αρχηγός Σίμωσης με την οξυδέρκεια που τον διακρίνει κυνηγάει μια χαμένη μπαλιά. Εκμεταλλεύεται τη λάθος συνεννόηση του Γεωργακόπουλου με τον Μπακοδήμο και κάνει εύκολα το 0-3 ολοκληρώνοντας τον πλήρη αιφνιδιασμό των γηπεδούχων.

Ο Πανερυθραϊκός ανασυγκροτήθηκε και κατάφερε να μειώσει στο παιχνίδι στο 43’. Ο Μπαμπαλούκας πιάνει αρχικά την κεφαλιά από κόρνερ με τον Γούλα να σώζει πάνω στη γραμμή ,και στη συνέχεια το σουτ για να σκοράρει αλλάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στον Πανερυθραϊκό και τον χτύπησαν στην αντεπίθεση. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ηλιάδης στο 51’, αυτή τη φορά από πάσα του Μαρίνου αντιστρέφοντας τους ρόλους όπως και στο 71’  όταν με απευθείας σουτ από κοντά αναγκάζει τον Μπακοδήμο να κάνει την πιο εντυπωσιακή επέμβαση του αγώνα. Στο 85’ ο Σίμωσης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και αστόχησε.

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης. Γκουντούνας, Γεωργακόπουλος (46’Αραμπαντζής), Νταλλένγκα (61’ Κατσαράς), Τσιμπλάκης (19’ Μπρίλης), Μπαμπαλούκας, Πιπεράς, Παπαναστασίου, Αντωνιάδης, Τσεβάς

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ρεμούνδος, Μεντής, Γουλάς (83’ Τασιούδης), Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας, Σίμωσης (89’ Καλλιμούκος), Μαρίνου (88’ Νάστος), Ασημάκης (72’ Σκάρος).

 

ΡεπορτάζΓιάννης Μελίτας

Related posts

«Καλπάζει» ο ΠΑΟ Ρουφ! Νέο διπλό 0-3 με αντίπαλο την Κηπούπολη

Abola Newsroom

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ/ΡΙΟΥ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Γεμάτο ματς παρά το 0-0

abola10

Μητρούσης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος