free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

«Απέδρασε» από τον Κόκκινο Μύλο ο Αστέρας, 1-0 τον Αχιλλέα!

Παρά τις σημαντικές του απουσίες (Μάναλης, Παπανικολάου, Μασκλαβάνος), ο Αστέρας Βάρης κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τον Κόκκινο Μύλο, όπου επικράτησε 1-0

του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να «χτυπούν» στο φινάλε και να «πιάνουν» τη Μαρκό στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Γενικά το ματς ήταν κέντρου και πήγε πολύ στη δύναμη. Ο Αστέρας είχε μια καλή στιγμή με τον Νιούμαν στο πρώτο μέρος, που δεν την εκμεταλλεύτηκε, αλλά είχε υπομονή στο παιχνίδι του και βρήκε το γκολ. Μετά από εξαιρετική πάσα με τακουνάκι από τον Ζουρούδη, ο Παπάζογλου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Νικολίτσα και με ωραίο πλασέ τον νίκησε και διαμόρφωσε το τελικό 0-1 στο 86’.
Μεγάλο κέρδος για τον Αστέρα ότι στον πάγκο του είχε έξι «μικρούς» από τις ακαδημίες του, αλλά και ότι οι Γιαμάς και Καρκαλέτσος που χρησιμοποιήθηκαν έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία!

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Τζαφόλιας Δ., Κουτσιακουτζίδης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. (Δ. Τσιμιλιώτης): Νικολίτσας, Θανόπουλος, Γαληνάκης (73’ Φούντας), Μπούσκος, Καρακάσης, Φουκαράς, Τουλούπης, Σταματόπουλος, Μπιζάς, Πιτσούνης, Λάνη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου (81’ Γιαμάς), Λεοντίου, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Ζουρούδης, Παπάζογλου (92’ Καρκαλέτσος), Νιούμαν (71’ Τσακύρης).

/epsanastisentra.blogspot.com

 

Related posts

Κι άλλο μεταγραφικό «χτύπημα» ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Κεραυνός Κερατέας 3-1 τον Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3

Τα φιλικά του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου

Abola Team 2