free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρνείται να χάσει το Καματερό!

Γκολ λύτρωση από τον Καρκαλέτση στο 92΄ και έξαλλοι πανηγυρισμοί από τον κόσμο της ομάδας του Καματερού μέσα στον Άλιμο!

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ 1-2

Παλικαρίσια νίκη σημείωσαν οι παίκτες του ΠΑΟ Καματερού στο εκτός έδρας ματς με την μαχητική Νίκη Αλίμου με σκορ 1-2. Μια νίκη που ήρθε στην εκπνοή του παιχνιδιού με την “χρυσή¨κεφαλιά  του Φίλιππου Καρκαλέτση και χάρισε εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης και μια θετική ψυχολογία στους παίκτες του Νίκου Κουνάδη.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Το ματς στην μεγαλύτερη διάρκεια έγερνε στους  παίκτες του Νίκου Κουνάδη που έφεραν τον ρυθμό στα μέτρα τους και είχαν την πλήρη υπεροχή στο α΄ημίχρονο. Κυρίαρχο σημείο του αγώνα ήταν το πολύ σκληρό παιχνίδι.  Το σκορ άνοιξε στο 14΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κώστα Τσιργιώτη στο γάμα της εστίας του Μωισίδη. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο νεαρός μέσος είναι, το 3ο γκολ που πετυχαίνει με φάουλ, στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος παίκτης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στο 28΄ άγγιξε το γκολ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι

Μοναδική ευκαιρία έχασε και ο Χατζίτσε στο 32΄ από την γραμμή της μικρής περιοχής που σούταρε πάνω από το τέρμα.

Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η ίδια από πλευράς απόδοσης στο β΄ ημίχρονο ωστόσο έλεγχαν το ματς. Στο 62΄ ο Αράπης σούταρε από ευνοϊκή θέση πάνω από τα δοκάρια του Κυρίου.  Οι γηπεδούχοι που σιγά σιγά έπαιρναν χώρο στο γήπεδο είδαν το κεντρικό αμυντικό Κοταρίδη να φεύγει με κόκκινη κάρτα στο 65΄ απόρροια 2ης κίτρινης.

Οι παίκτες της Νίκη Αλίμου δεν το παράτησαν το ματς και στο 88΄ισοφάρισαν με ένα τρομερό διαγώνιο κεραυνό έξω από την περιοχή σε σουτ του Αργύρη. Το χρυσό γκολ της νίκης σημείωσε με κεφαλιά ο Φίλιππος Καρκαλέτσης σε άψογη σέντρα του Κολοκοτρώνη στο 92΄ που ολοκλήρωσε την απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων στην εξέδρα.

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Μωυσίδης, Καραγιαννίδης, Φιλόπουλος, Κοταρίδης, Αθανασίου, Αργύρης , Κιττές (46΄ Αράπης) , Σαράντος (70΄ Νικολόπουλος), Δημάκης (70΄ Παπαδημητρίου), Βασιλειάδης, Μανωλάς (57΄ Παπαστεργίου)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαϊωάννου, Ανδριτσόπουλος (14΄ λ.τ Δημητρόπουλος 75΄Σωτηρόπουλος), Κανακάρης, Παππάς, Πετανάι, Τσιργιώτης, Κολοκοτρώνης, Παναγιωτόπουλος (83΄ Καρκαλέτσης), Χαιρετάκης (66΄ Χαβέλλας)”.

 

Related posts

Στις 12/2 η κοπή πίτας των Πετραλώνων

Abola Team 3

Ιωάννου: «Στο τέλος θα δούμε τί έχουμε πετύχει»

Στούλης: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος