free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες»

Tα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου για τη σπουδαία νίκη επί του Αγίου Δημητρίου

 

 

 

Την νίκη της αγωνιστικής στον τρίτο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πέτυχε η Λυκόβρυση θριαμβεύοντας του Αγίου Δημητρίου με 3-0.

Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων απέναντι σε μία ομάδα, που θεωρείται από τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ απέδωσε ποδόσφαιρο ποιότητας αναδεικνύοντας πτυχές του ταλέντου του και πανηγύρισε μία από τις σημαντικότερες νίκες των τελευταίων ετών.

Ο τεχνικός Κώστας Ιωάννου στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του:  

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα με τεράστια ιστορία και δυναμική.

Μία επιτυχία, που έρχεται να μας δώσει ώθηση και να τονώσει τη αυτοπεποίθησή μας

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, πραγματοποιώντας εξαίσια εμφάνιση. Θεωρώ ότι στη φάση του 25ου λεπτού σταθήκαμε τυχεροί όταν κι ο Άγιος Δημήτριος είχε το δοκάρι και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τί εξέλιξη θα είχε το παιχνίδι εάν η συγκεκριμένη φάση κατέληγε σε γκολ. Πετύχαμε απλά μία νίκη. Μακάρι η όλη διαδικασία να ολοκληρωνόταν φέτος σε αυτό το σημείο. Έχουμε μπροστά μας όμως πολύ ακόμη δρόμο να διανύσουμε, Συνεχίζουμε ταπεινά και προσγειωμένα τη σκληρή δουλειά».

 

 

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Abola Newsroom

Τα Πετράλωνα 2-1 την Κοψαχείλα

Abola Team 3

Άλμα ανόδου τα Πετράλωνα, 2-1 εκτός τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Abola Team 3