free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Έχουμε στόφα νικητή!»

Στη νοοτροπία νικητή που διακρίνει τους ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ελευθερούπολης με αφορμή τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Αστέρα

 

 

 

 

 

 

Την εξαίσια πορεία της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Ελευθερούπολη με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί του Εθνικού Αστέρα.

 

Απέναντι στους Καισαριανιώτες το συγκρότημα των βορείων προαστίων έδειξε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή, αφού παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε στο 89’ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και με γκολ στις καθυστερήσεις να «αποδράσει» από το «Μιχάλης Κρητικόπουλος»

  με το πολύτιμο «τρίποντο στις αποσκευές του. Γεγονός, το οποίο το καθιέρωσε στην πρώτη πεντάδα .

Με τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Χαραλαμπίδη να δηλώνει τα εξής: «Πήραμε ένα σπουδαίο διπλό, το οποίο μας τονώνει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση για την κρίσιμη συνέχεια. Έχουμε στόφα νικητή και αυτό το στοιχείο το αποδεικνύουμε με τη συμπεριφορά μας στον αγωνιστικό χώρο. Παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε την ισοφάριση στο 89’ από τον Εθνικό Αστέρα, οι παίκτες μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν, να πατήσουν περιοχής και να πετύχουν το γκολ, που μας χάρισε τη νίκη και μας εδραίωσε ψηλά στη βαθμολογία. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό».

 

Related posts

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ-ΤΑΤΑΥΛΑ 1-1

abola10

Σπυράκης: «Μόνο νίκη με ΑΟΝΑ!»

Ανανεώνουν Τσίκος και Γκιόλας με την Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος