free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Γίναμε ξανά στο ίδιο έργο θεατές!»

Στην ελλειψη αποτελεσματικότητας, όπου στοίχισε στην ομάδα του την ήττα από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης με 2-0, στάθηκε ο τενχικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης 

 

 

 

Έντονη είναι η απογοήτευση που έχει κυριεύσει άπαντες στην Κοψαχείλα για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

 

Για ακόμη μία φορά το φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων δημιούργησε κι έχασε σωρεία κλασσικών ευκαιριών να φύγει ακόμη και με τη νίκη, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο , να αξιοποιήσει καμία από αυτές . Με άμεση συνέπεια να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με σκυμμένο το κεφάλι, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία του δευτέρου ομίλου.

 

Ενδεικτικές είναι  οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη: «Γίναμε ξανά στο ίδιο έργο θεατές. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι, ειδικα΄στο πρώτο μέρος, όπου χάσαμε έξι τρομερά τετ α τετ. Με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πραγματοποιεί σωρεία σωτήριων επεμβάσεων και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

 

Από τη στιγμή, όπου δεν καθαρίσαμετο παιχνίδι από το πρώτο μέρος, το ματς δυσκόλεψε και σ δύο αντεπιθέσεις ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης εκμεταλλεύθηκε τα λάθη μας και μας τιμώρησε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα στον τομέα αξιοποίησης των ευκαιριών που δημιουργούμε, εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό».

 

 

 

 

 

Related posts

Νέα εκπομπή με καλεσμένους τους Σπανό και Σκούρα!

abola10

Νέο χτύπημα με Σταμάτη η Αθηναΐδα!

abola10

Κατσούδας, η μεγάλη επιστροφή στην Ελευθερούπολη!

abola10