free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε»

Την άποψη ότι ο ΑΟ Χαϊδαρίου άξιζε τη νίκη, την οποία τελικά δεν κατέκτησε κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

Με ανάμικτα συναισθήματα υποδέχθηκαν στον ΑΟ Χαϊδαρίου την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου. Ένα αποτέλεσμα, που απέτρεψε από τη ιστορική και φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων να μείνει κοντά στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

Ο τεχνικός Νίκος ΠΑπαρούνης στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας, η οποία «σημάδεψε» την ομάδα του σε καίρια χρονικά σημεία του αγώνα:

 

«Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των πδοοσφαιριστών μου ακι τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση, όχι μόμως με το αποτέλεσμα, Θεωρώ ότι βάσει της γενικότερης εικόνα μας δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε. Αξίζαμε τη νίκη, ωστόσο δεν καταφέραμε να την πάρουμε, διότι φανήκαμε φλύαροι σε ορισμένα σημεία του αγώνα, ενώ δεν τελειώσαμε τις φάσεις που μας παρουσιάστηκαν στο 0-1 να κλειδώσουμε το ματς. Δεν το κάναμε και στο 85’ δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στη συνε΄χεια οι παίκτες μου προσπάθησαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ, είχαμε δοκάρι , ενώ θεωρώ ότι δεν μας δόθηκε πέναλτι στο 93’» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του ΑΟ Χαϊδαρίου για να συμπληρώσει:

 

«Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που προερχόταν από σερί αρνητικών αποτελεμάτων και έπαιξε αρκετά δυνατά. Συνολικά έχουμε πάρει 7 πόντους στα μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε δώσει. Σαν συγκομιδή είναι κάπως ικανοποιητικά, αλλα΄μπορούσαμε και καλύτερα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και η συμπαράστασή τους ήταν συγκλονισιτκή και θέλω να ζητήσω εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου ένα μεγάλο συγνώμη, που δεν μπορέσαμε να τους αφιεώσουμε τη νίκη»

 

 

Related posts

Αιγάλεω-Άγιαξ Ταύρου 4-0

Abola Team 3

Αφιέρωση στον ΠΑΟ Ρουφ από τον τραγουδιστή Σπύρο Δημόπουλο

Abola Newsroom

Νέο «χτύπημα» με Λάμπρο Δήμο!

abola10