free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παραιτήθηκε ο Κιλιμτζίδης από την ΑΕ Χαλανδρίου

Τη αποχώρησή του από το τιμόνι της ΑΕ Χαλανδρίου ανακοίνωσε ο Τάσος Κιλιμτζίδης

 

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Χαλανδρίου αποτελεί ο Τάσος Κιλιμτζίδης.

Η ήττα με 1-0 από τον Φωστήρα Ηλιούπολης ώθησε τον έμπειρο κι επιτυχημένο προπνητής τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο των «πρασίνων».

 

Με τον Τάσο Κιλιμτζίδη να γνωστοποιεί την παραίτησή του και να ευχαριστεί ολόψυχα τόσο τους ποδοσφαιριστές του, όσο και τον Πρόεδρο Αλέξη Θανασά.

 

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία της ΑΕ Χαλανδρίου στα μισά της προηγούμενης σεζόν, οδηγώντας την ομάδα των βορείων προαστίων στην εκπλήρωση του στόχου της παρμαονής στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, με ανακοίνωσή του έκανε μία μίνι αποτίμηση των πεπραγμένων του όλο αυτό το διάστημα, όπου βρέθηκε στο τιμόνι των «πρασίνων»:

 

Αναλυτικά:

 

«Μετά από ένα χρόνο γεμάτο καλές στιγμές ήρθε η ώρα να αποχωρήσω απο την ΑΕ Χαλανδρίου. Μετάτην περυσινή χρονιά όπου μαζί με τους παίκτες μου κάναμε μία συγκλονιστική προσπάθεια και καταφέραμε την παραμονή  της ομάδας παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν στην τελευταία θέση ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές και μεγάλες νίκες απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Ευχαριστώ πάνω απ’ όλα τους παίκτες

μου που έδωσαν ό,τι είχαν ποδοσφαιρικά και ψυχικά. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον Πρόεδρο Αλέξη ανασά πουήταν και παραμένει πάντα φίλος μου».

 

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να αφυπνίσουμε τον γίγαντα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Παλικάρια οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ξεκινά την αντεπίθεση ο Φωστήρας με Γούλα!

abola10