free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Στο δεύτερο μέρος χάθηκε η μπάλα!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ Ζωγράφου, αλλά και την εμφάνιση παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεί των τελευταίων αγωνιστικών επιβεβαίωσε ο ΠΟΨ με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του με 3-1 επί του ΠΑΟΚ Ζωγράφου.

 

Μία επιτυχία, η οποία έφερε τη νεοφώτιστη ομάδα στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου με 11 πόντους. Συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση και ήρθε να πιστοποιήσει την ποιότητα και το βάθος επιλογών, όπου υπάρχει στο στρατόπεδο των «πρασίνων».

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο υποδέχθηκαν στην ομάδα του Ψυχικού είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη, που επιβράβευσε το πάθος, την ποιότητα, αλλά και το ταλέντο των παικτών:

  

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, σε μία δύσκολη έδρα, η οποία μας έφερε στην τέταρτη θέση του ομίλου. Ειδικά στο δεύτερο μέρος η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επιπεδα, αφού κυριολεκτικά … χάθηκε η μπάλα. Θεωρώ ότι καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος διαδραμάτισε η είσοδος του μόλις 18χρονου Στέφανου Κασάπη. Λίγο μετά την είσοδό του στο ματς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, αφού στοπάρησε την πάλα με το στήθος και πριν αυτή σκάσει στο έδαφος έπιασε ένα φοβερό μονοκόμματο σουτ, γράφοντα το 1-2. Σε αυτό το σημείο καταφέραμε και ξεκλειδώσαμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, πετύχαμε το 1-3, ενώ είχαμε και δοκάρι με τον Σωτήρη Λεοντίου,  ο οποίος λίγο έλειψε να σπάσει το δοκάρι! Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την τρίτη Κηπούπολη στους οπαδούς της οποίας επιφυλάσσουμε μία τέλεια φιλοξενία. Ευελπιστούμε να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι».

Related posts

“Αφεντικό” στο Βύρωνα η Δόξα (1-2)

Abola Team

Κηπουπολάρα για φίλημα στο Ψυχικό!

Ρένος Γιαμπουράς

Τέλος εποχής Ηλία Ράμμου στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων