free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Έχουμε ακόμη δουλειά στο τακτικό κομμάτι»

Στην ανάγκη για διαρκή αγωνιστική βελτίωση σε τομείς της τακτικής αναφέρθηκε ο νέος τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Σήφης Βενάκης

 

 

 

 

 

Ένα μέρος των δυντοτήτων του παρουσίασε ο Άρης Πετρούπολης στην ισόπαλη χωρίς τέρματα αναμέτρησή του κόντα στο Παλαιό Φάληρο.

 

Απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και φορμαρισμένη ομάδα, οι «βυσσινί» έδειξαν χαρακτήρα και φάνηκαν να ξεπερνούν την αγωνιστική κάμψη.

 

Ο τεχνικός Σήφης Βενάκης, ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε  το επίσημο ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου του Άρη Πετρούπολης, έσπευσε να δηλώσει τα εξής:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη εν γένει απόδοση των παικτών μου και τη συγκέντρωση που επέδειξαν απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και φορμαρισμένη ομάδα, όπως είναι το  Παλαιό Φάληρο, το οποίο απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

 

Διαβάσαμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας και δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει σοβαρά. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στα επόμενο πολύ καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε κυρίως στο τακτικό κομμάτι, αλλα΄ακι να διορθώσουμε ορισμένες ατέλειες, που έχω διακρίνει, ώστε να εμφανιστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα σημερινά αποτελέσματα (4/10) στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Έπεσε από την κορυφή το Ηράκλειο

abola10