free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψε ο Κωστόπουλος στην Αναγέννηση Πετρούπολης

Την επιστροφή του στην ομάδα των δυτικών προαστίων πραγματοποίησε ο 18χρονος τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

 

Ο 18χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή στον Αττικό,  επανήλθε στην Αναγέννηση Πετρούπολης, ώστε να τη βοηθήσει με το ταλέντο του να πετύχει την εκπλήρωση των υψηλών βλέψεων που έχει θέσει. 

Με παρουσία και στον Κεραυνό Πετρούπολη, όλες οι ενδείξεις πείθουν στο συμπέρασμα ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να κάνει την πολυπόθητη διαφορά στην νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια. 

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως νικηφόρο ήταν για την Αναγέννηση Πετρούπολης το διακοπέν παιχνίδι της για τον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ απέναντι στον Άφοβο Σεπολίων με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση, όπως φυσικά και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Βασίλη Σκαλτσά: 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική όσο και αγχωτική νίκη επί του Άφοβου, η οποία μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Το ζητούμενο όμως είναι ότι συνολικά σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια που έχουμε δώσει, έχουμε χάσει πέντε βαθμούς χωρίς οι αντίπαλοι να μας έχουν απειλήσει! Κάτι το οποίο οφείλουμε να το διορθώσουμε και να επιδεικνύουμε ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση, ώστε να τελειώνουμε τα ματς πιο γρήγορα”. 

Related posts

Κρόνος Αιγάλεω-Λαρισαϊκός 1-3

Abola Team 3

Έλυσαν την συνεργασία τους Ένωση Βοτανικού και Αργύρης Παπακώστας

Abola Team 3

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 1-1: Η συνέντευξη Τύπου

abola10