free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Σπουδαία νίκη με καλή εμφάνιση»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τη νίκη επί του Αχλλέα Κάτω Αχαρνών και την εικόνα των απικτών του εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας

 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Κτηγορίας ΕΠΣΑΝΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Βάρης με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.

 

Το συγκρότημα των Μεσογείων, ανέδειξε πολλές αρετές, αποδεικνύοντας ότι η μέχρι  τώρα παρουσία του μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους.

 

Με τον τεχνικό Μιχάλη Κάτσικα να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη όσο και από τη συνολική εικόνα των ποδσφαιριστών του:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη επί ενός ιδιαίτερα αξιόλογου αντιπάλου, όπως είναι ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Φανήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και αυτό το στοιχείο μας ώθησε στην νίκη. Αυτή η επιτυχάι αμς δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε βάσιμα για τη συνέχεια.

Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στην πολύ κρίσιμη όσο και δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Παλλαυρεωτικό, ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο.».

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος νέα πρόσωπα θα αποτελέσουν οι Ιάσονας Μασκλαβάνος και Σταύρος Μάναλης, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο Σπύρος Παπανικολάου, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει χορηγηθεί.

 

 

 

 

Related posts

Β. Παπαμιχαήλ – Τεχν. Διευθυντής ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: “Είμαστε έτοιμοι και αναμένουμε σκληρό ανταγωνισμό”

Abola Team 3

Πήρε Χαντάντ το Κορωπί!

Abola Team

Ανακοίνωσε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές ο ΑΟ Κρυονερίου

Ρένος Γιαμπουράς