free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Ήταν μια απλή νίκη, προχωράμε…»

Στην κρίσιμη συνέχεια στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θοδωρής κουτσουδάκης μετά το επιβλητικό 0-4 επί του Γκυζιακού

 

 

 

 

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρις εο ΠΑΣ Γαλάτσι με την εκτός έδρας επιτυχάι του κόντρα στον Γκλυζιακό με το ευρύ 0-4.

Το φιλόδοξο συγκρότημα του Γαλατσίου αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στη επανάληψη, έφτασε τον δείκτη του σκορ σε υψηλά επίπεδα.

 

Ο τεχνικός Θόδωρος Κουτσουδάκης, ωστόσο, φρόντισε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους στρέφοντας τη προσοχή του στην ιδιαίτερα απαιτητική συέχεια που περιμένει τη ομάδα του:

 

«Πετύχαμε απλά μία νίκη και τίποτα παραπάνω. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική,με άμεση συνέεπια το σκορ να πάρει αυτές τις διαστάσεις, αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε εκεί. Το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην έκτη αγωνιστική κι έχει πολύ δρόμο ακόμη και οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Προχωράμε με σκληρή δουλειά, Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που μας περιμέενι κόντρα στη φορμαρισμένη Ανθούπολη. Και οι δύο ομάδες βρισκόμαστε σε καλό αγωνισιτκό φεγγάρι κι ευελπιστούμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Ο Άγιος Δημήτριος δεν έχει κατηγορία»

Kώστας Παλαιολόγος

Άγιος και κόντρα στον Δούρειο!

Abola Team

Η Θύελλα Αγ. Δημητρίου 3-0 τα Μελίσσια

Abola Team 3