free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Νίκη που αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη δυναμική του αντιπάλου»

Στην αξία της πρώτης νίκης στην Α’ Κατηγορία απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

 

Την «παρθενική» του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πανηγύρις εο ΑΟ Ιλίου θριαμβεύοντας με 4-1 του ΠΑΟ Ρουφ

 

Απέναντι σε μία απο τις πλέον παραδοσιακές «δυνάμεις» του χώρου οι νεοφώτιστοι πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο διάστημα, όπου σημείωσαν και τα τέσσερα γκο, κάνοντας εντυπωσιακή ανατροπή.

 

Με τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη να επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και στην αξία της νίκης:

 

«Η πρώτη νίκη που πετύχαμε ως νεοφώτιστοι στην Α’ Κατηγορία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία λόγω της δυναμικής του αντιπάλου.

Μία επιτυχία που μας οπλίζει με αυτοποίθηση ενοψει της κρίσιμης συνέχειας.

 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αφού δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τις φάσεις που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε αισθητά την απόδοσή μας, είχαμε την καθολογική υπεροχή. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε μ’ ένα γρήγορο γκολ. Θεωρώ σημείο – κλειδί της αναμέτρησης τη φάση της αποβολής του αντιπάλου. Απόε εκείνο το σημείο κι έπειτα κυριαρχήσαμε πλήρως, εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του ΠΑΟ Ρουφ και φτάσαμε τον δείκτη του σκρο σε αυτά τα επίπεδα.»

Related posts

Επιστρέφει στο … σπίτι του ο Α.Ο. Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Κετσετζόγλου: «Αήττητοι μέχρι το τέλος!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο «Τάκης Χαραλαμπίδης»