free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρχοντάκης: Αδικείται βάσει εικόνας η Καλλιθέα

Για το ματς που έρχεται την Κυριακή κόντρα στην Καλλιθέα αναφέρθηκε ο προπονητής του Αγίου Ιεροθέου, Γιώργος Αρχοντάκης.

 

Δεν είναι άσχημο το ξεκίνημα που έχει κάνει τη φετινή σεζόν ο Άγιος Ιερόθεος που με τη συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα συνεχίζει και στο Κύπελλο ΕΠΣΑ (τώρα είναι στη φάση των «16»).

Ο Γιώργος Αρχοντάκης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα, όπου και σε ενδεχόμενο νίκης των “κιτρινόμαυρων” θα φτιάξουν καλή διαφορά από νωρίς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πάντως ο έμπειρος προπονητής υπολογίζει πολύ την Καλλιθέα, παρά το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου και μετράει μόλις δύο βαθμούς, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στο «ABOLA»:

«Η Καλλιθέα αδικείται από την ως τώρα συγκομιδή της στη βαθμολογία, αφού βάσει εικόνας έχει παρουσιαστεί καλή και στα τέσσερα παιχνίδια της. Μάλιστα από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή αυτή την εβδομάδα το έργο μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού πάντα η αλλαγή προπονητή, τουλάχιστον στην αρχή, κάνει καλό σε μία ομάδα και τη συσπειρώνει».

Όσο για τους στόχους του Αγίου Ιεροθέου φέτος, ο Γιώργος Αρχοντάκης υπογράμμισε:

«Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή στο πρωτάθλημα. Όσο για το κύπελλο, μας ενδιαφέρει σαν θεσμός και σίγουρα θέλουμε να πάμε μακριά. Άλλωστε η ομάδα δεν έχει κατακτήσει ποτέ αυτόν τον τίτλο στο παρελθόν».

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Κράσι κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Related posts

Φοίνικας: Δικός του ο Μάριος Τσάλας

Γιώργος Ανανίδας

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Συνεχίζεται η προετοιμασία, αρνητικά τα τεστ και σύντομα μεταγραφές (Pics)

Γιώργος Ανανίδας

Αιγαλεάρα για άνοδο!

abola10