free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσακόγιωργας: Με τον ιδρώτα των παικτών μου δεν παίζει κανείς!

Πλήρως εκνευρισμός υπάρχει στην ομάδα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΓΣ Αργυρούπολης στο μεταξύ τους ματς την περασμένη Κυριακή.

 

Σε συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο της Θύελλας, Τάσο Τσακόγιωργα δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγανάκτησή του για την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης Γουρέλη. Μάλιστα υπογράμμισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που αδικείται φέτος η ομάδα του από αποφάσεις των διαιτητών και πλέον απαιτεί ισονομία!

Τέλος, το μήνυμα του έμπειρου παράγοντα της ομάδας είναι σαφές: “Με τον ιδρώτα των παικτών μου, δεν παίζει κανείς!”

Πιο αναλυτικά τα όσα μας ανέφερε:

“Χωρίς αμφιβολία την Κυριακή στην Αργυρούπολη υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος με το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε εις βάρος μας ο Γουρέλης. Δεν είναι η πρώτη φορά που αδικούμαστε φέτος από τη διαιτησία. Δεν έχουμε μιλήσει ως τώρα, και αυτό ίσως εκλαμβάνεται από κάποιους ως αδυναμία. Από εδώ και στο εξής δεν θα επιτρέψουμε άλλα λάθη εις βάρος της ομάδας μας που να αλλοιώνουν τα αποτελέσματα. Δεν μπορεί και δεν πρέπει κανένας διαιτητής να παίζει με τον ιδρώτα των παιδιών, ειδικά όταν ο μέσος όρος ηλικίας τη ομάδας μου είναι τα 22 έτη. Πάνω απ’ όλα σεβασμός προς τα παιδιά! Πρέπει να υπάρχει ισονομία στις αποφάσεις των διαιτητών και ως τώρα στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας μου, δεν την έχω δει.”

Related posts

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων (3-0)

Abola Team

Και τυπικά πρωταθλήτρια η Κηφισιά!

abola10

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραιτήθηκε ο Γκλεγκλές!

Abola Team