free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πίστη Ρηγόπουλου για ανάκαμψη!

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από τον πρόεδρο του συλλόγου των νοτίων προαστίων στο «ABOLA».

 

Πολύ σημαντικό ματς έχει σήμερα (3/11) στο Αργυρούπολης Β’ η Λαύρα, όπου και στις 15:00 υποδέχεται τη Νίκη Αλίμου σε μία αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. Στόχος των ποδοσφαιριστών του Αργύρη Ψαρρού είναι να σταματήσει το αρνητικό σερί της ομάδας και να ξεκινήσει από σήμερα η ανοδική πορεία.

Το «ABOLA» βρέθηκε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση στις εγκαταστάσεις της Λαύρας και συνομίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Βλάση Ρηγόπουλο, ο οποίος δεν στάθηκε μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στους στόχους που υπάρχουν στην ομάδα, όπως και στη σημαντική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, για το παιχνίδι που έρχεται με τη Νίκη Αλίμου, ο Βλάσης Ρηγόπουλος τόνισε: «Είναι δύσκολο το ματς του Σαββάτου για μας, αφού αντιμετωπίζουμε μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική με πληρότητα σε όλες τις γραμμές της. Από την πλευρά μας οφείλουμε και πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Το θετικό είναι ότι σε αυτό το ματς μετράμε επιστροφές με παίκτες που ήταν  τραυματισμένοι το προηγούμενο διάστημα και με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιστρέψουν και υπόλοιποι αθλητές μας σ’ αυτό».

Για το αν ευθύνονται μόνο οι τραυματισμοί για την κακή ως τώρα πορεία της ομάδας: «Σαφώς και η ατυχία των τραυματισμών έχει πρωταρχικό λόγω, κυρίως, όμως η αστοχία των ποδοσφαιριστών δεν μας επέτρεψε να πάρουμε αυτό που μας αναλογούσε.»

Όσο για το τι περιμένει ο ίδιος για την ομάδα του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι ομάδα σύντομα θα ανακάμψει και θα κάνει μία καλή πορεία στο δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο».

Τέλος, για τη Λαύρα και για τη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα: «Η Λαύρα είναι ένα υγιέστατο σωματείο σε όλα τα επίπεδα. Προγράμματα ενδυνάμωσης και τεχνικής έχουν ήδη ενταχθεί στις προπονήσεις μας όπως και των εργομετρικών (δύο φορές τη σεζόν) για τα τμήματα Κ12, Κ14, Κ16 και Κ18 που δύσκολα συναντάς σε ερασιτεχνικά σωματεία, όπου και έχουν σαν στόχο την βελτίωση των αθλητών μας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσω τους προπονητές μας για τη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα και ιδιαίτερα τους γονείς οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ομάδα μας».

Related posts

Στην Ακαδημία της Αγίας Ελεούσας ο Βασίλης Τρίχος

Επιπέδου… Α’ Εθνικής η εκδήλωση της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου (φώτο και βίντεο)

abola10

Σαρωτική εμφάνιση η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (6-0)

Abola Team