free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιτέλους νίκη για την Αθηναΐδα!

Η ιστορική ομάδα της Κυψέλης πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα!

 

Νίκη για την Αθηναΐδα στον σημερινό αγώνα που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, η οποία και γέννησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μάλιστα στο 15’ είχαμε από τον Ντιντίφα το πρώτο δοκάρι του ημιχρόνου.

Στο 21’ ο Φίλος με εξαιρετική ενεργεία πέτυχε το 1-0 και λίγο αργότερα στο 30’ είχαμε και δεύτερο δοκάρι για την Αθηναΐδα με τον Ντιντίφα και πάλι! Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, σε μία φάση που… δεν μύριζε γκολ. Από εκεί και περά η Αθηναΐδα ανέβασε το ρυθμό της και τελικά με τον Κανδαλέπα στο 60’ βρήκαν το γκολ το οποίο τελικά τους χάρισε τη νίκη! (2-1)

Έτσι, πραγματοποιήθηκε η πρώτη νίκη για την Αθηναΐδα απέναντι σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο.

Στο 90’ ο Γεωργίου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα και δικαιολογημένα αποβλήθηκε.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Λογοθέτης, Κόντης (90’ Μπαρμπαδήμος), Κώτσης (77’ Τριανταφυλλίδης), Ρόκος, Κατσούδας, Χρονόπουλος, Ντιντίφας (90’ Κινδιλίδης), Κανδαλέπας, Νικολαΐδης, Φίλος (83’ Λαθύρης), Γεωργίου. 

 

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γιαννούλης Βέρας): Μαρκής, Μιχαηλίδης, Βλάχος (46′ Μάλλιαρης), Πλίτσης (76′ Γαλάτης), Τσεσμελής, Τσίτσος (60′ Τασσόπουλος), Πικούλης, Σκορδάς, Βασίλος, Γκώνος (68′ Γκίνης), Σαλκιτζής.

 

 

Related posts

Kώστας Μύλλερ (Φωστήρας Ηλιούπολης): “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”

Τάσος Ζαφειρίου

Έγραψε ιστορία η Λυκόβρυση!

Ιωάννου: «Να βρούμε την ισορροπία μας»

Kώστας Παλαιολόγος