free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΠΕΙΡΑΙΑ

Η προσπάθεια του Τσιάκαλου στον Μιθριδάτη!

Ο ταλαντούχος προπονητής βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά στην οποία και προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του.

 

Τα προηγούμενα χρόνια ο Βασίλης Τσιάκαλος βρισκόταν στον Αστέρα Χαϊδαρίου, με τον οποίο πρωταγωνιστούσε στη Γ’ ΕΠΣΑ και παράλληλα οι ποδοσφαιριστές του απέδιδαν ωραίο ποδόσφαιρο.

Τους τελευταίους δύο μήνες προπονεί την ομάδα του Μιθριδάτη, η οποία και αγωνίζεται στη Γ’ Πειραιά προσπαθώντας να περάσει τη φιλοσοφία του. Σίγουρα ο νεαρός προπονητής θέλει το χρόνο του για να τα καταφέρει, όμως, θεωρείται επίσης δεδομένο ότι θα το πετύχει.

Αύριο (4/11) ο Μιθριδάτης υποδέχεται τον Πήγασο Αγίου Διονύσου και εμείς συνομιλήσαμε με το Βασίλη Τσιάκαλο, τόσο γι’αυτό το παιχνίδι, όσο και για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας του για τη συνέχεια.

Στην αρχή, ο τεχνικός του συλλόγου υπογράμμισε τα εξής: «Επειδή μαζευτήκαμε πριν από οχτώ εβδομάδες στη ομάδα του Μιθριδάτη, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Προσπαθήσαμε και δώσαμε βάση τον πρώτο καιρό στη φυσική κατάσταση και πλέον έχουμε αρχίσει την τελευταία εβδομάδα και δίνουμε βάση και στο τακτικό κομμάτι και μέρα με την ημέρα είμαι σίγουρος θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Η σιγουριά αυτή πηγάζει από τον ζήλο που δείχνουν τα παιδιά στις προπονήσεις».

 

Για το παιχνίδι με τον Πήγασο: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο τον οποίο θα σεβαστούμε, όπως κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε, αλλά θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, βάση πλάνου. Ελπίζω να έχουμε και την  τύχη με το μέρος μας, αφού μας έχει γυρίσει την πλάτη στα τελευταία ματς, λόγω το ότι παράγουμε 12-14 τελικές σε κάθε παιχνίδι και δυσκολευόμαστε στο να βάλουμε γκολ. Όπως και να’χει, θα χρειαστεί χρόνο για να γίνουμε αυτό που έχω στο μυαλό μου».

Κλείνοντας, ο Τσιάκαλος τόνισε: «Ένας ακόμη λόγος που θέλουμε τη νίκη είναι για να τον αφιερώσουμε στον Άρη Κασιδόκωστα, τον παίκτη της ομάδας μας που τραυματίστηκε με τη Δάφνη Ταμπουρίων και έκανε επέμβαση στο γόνατο. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και την άμεση επιστροφή του στα γήπεδα».

Related posts

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team

Τα αποτελέσματα της 6ης αγων/κης στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom

Βρήκε τον «βράχο» της άμυνάς του ο Ολυμπιακός Περάματος

Kώστας Παλαιολόγος