free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κηπουπολάρα για φίλημα στο Ψυχικό!

Σε ένα φανταστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, που δεν αξίζουν ν’αγωνίζονται στη Β’ Κατηγορία, αλλά ψηλότερα, η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου…έφυγε με τη νίκη από το Κάτω Χαλάνδρι!

 

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 1-2

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν ΠΟ Ψυχικού και Κηπούπολη με τους Περιστεριώτες να επικρατούν με 2-1. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος.

Το 0-1 έκανε στο 49’ ο Ζούκας με κοντινό πλασέ ύστερα από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Έξι λεπτά αργότερα ο Λεοντίου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ σημάδεψε τ’ οριζόντιο δοκάρι του Αγγελόπουλου. Στο 72’ ο αρχηγός των γηπεδούχων θα ισοφαρίσει με κοντινό σουτ  μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 81’ ο Μαρτέκας  παίρνει πάσα… μισό γκολ από τον Τζαμαλή, όμως, δεν καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία! Το κάνει όμως στο 88’ και σε πανομοιότυπη φάση παίρνοντας το αίμα του πίσω!

Στην τελευταία φάση του ματς ο τερματοφύλακας της Κηπούπολης, Αγγελόπουλος, κάνει την απόκρουση του αγώνα σε δυνατό σουτ του Τσελίκα, διατηρώντας έτσι τη νίκη για την ομάδα του!

Διαιτητικό τρίο: Όντος, Δόσης, Τσολακίδης

ΠΟΨ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Παπαϊωάννου, Τσελίκας, Γκόντζος, Κούκος, Παπαδόπουλος, Μπραχιμλάρι, Κούρτι, Μαραβελάκης, Λαμπρίδης (67’ Βεντούρης), Λεοντίου (80’ Κοτσώνης), Τερζής (61’ Κασάπης)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Αγγελόπουλος Γ., Κούρτης, Αγγελόπουλος Θ., Βλάσσης, Αναγνώστου (80’ Καραγιάννης), Παούρης, Τζαμαλής, Ντούπης (59’ Βαφειάδης), Μαρτέκας, Λίτσας (88’ Τζαφέρος), Ζούκας (80’ Καλέμης). 

Related posts

Βάζουν «μπροστά» στην Λυκόβρυση

Λύγκος: «Το μυαλό μας στο ντέρμπι με Λυκόβρυση»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Άδικα χάσαμε…»

Kώστας Παλαιολόγος