free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: Πολύ απαιτητικός όμιλος

Το πιο δύσκολο ματς ως τώρα στο πρωτάθλημα δίνουν την Κυριακή (4/11) τα Σούρμενα που αντιμετωπίζουν στο Ίλιον τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

 

Αναμφίβολα, ο 2ος όμιλος της Α’ ΕΠΣΑ είναι πολύ απαιτητικός, κάτι που γνωρίζουν καλά στα Σούρμενα. Αν θέλει η ιστορική ομάδα των νοτίων προαστίων να πάει την υπόθεση «τίτλος» μέχρι τέλους, πρέπει να δίνει το 101% σε όλα τα ματς και να μην επαναληφθούν ανάλογες κακές εμφανίσεις, όπως αυτή με το Περιστέρι.

Τώρα, όλος ο οργανισμός στρέφει τον προσοχή του στο άκρως απαιτητικό ματς στο Ίλιον απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων το οποίο, χωρίς αμφιβολία, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Από την πλευρά μας συνομιλήσαμε με τον ταλαντούχο προπονητή των Σουρμένων, Γιάννη Μητρούση, ο οποίος και στάθηκε στο ματς στα Λιόσια, τονίζοντας τα εξής: «Άμα δούμε τη βαθμολογία και το παιχνίδι με τη Διάνα ήταν αντίστοιχης δυναμικότητας, αλλά σίγουρα τα Λιόσια έχουν πιο δύσκολη έδρα, είναι συγκροτημένη ομάδα με αξιόλογο προπονητή και μας περιμένει δύσκολο έργο. Είναι ένα δυνατό τεστ έχουμε κάποιες απουσίες, θα κάνουμε το καλύτερο πιστεύω και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για το τι δεν πήγε καλά στο ματς με τον ΑΟ Περιστερίου: «Με τον Α.Ο. Περιστερίου δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Προέκυψε και ένας τραυματισμός, αλλά το βασικότερο ήταν ότι δε μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και το Περιστέρι κατάφερε και χτύπησε σε όλες τις αδυναμίες μας και νομίζω πως ο βαθμός που σώσαμε από το παιχνίδι στο τέλος ήταν πολύ. Ήταν ουσιαστικά το πρώτο πραγματικά άσχημο ματς που κάνανε τα παιδιά, παρ’όλα αυτά προσπαθούν πάρα πολύ για το καλύτερο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να προχωρήσουμε μπροστά».

 

Για το πώς βλέπει μέχρι στιγμής τον 2ο όμιλο: «Νομίζω ότι είναι ένας όμιλος που δεν μπορούμε να μιλάμε για… γκέλες σε ισοπαλίες και ήττες γιατί όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Βλέπω και στα σκορ σπάνια ξεφεύγει κάποιο αποτέλεσμα και όλα τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Απαιτείται συγκέντρωση από όλους μας για την απαιτητική συνέχεια».

Τέλος, για το αν θέλει ν’αφήσει ένα μήνυμα στον κόσμο των Σουρμένων: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας από την πρώτη αγωνιστική, τόσο στα καλά, όσο και στα άσχημα και μας στηρίζει όλο αυτό το διάστημα. Μπορούμε να τους υποσχεθούμε ότι μπαίνοντας στο γήπεδο θα παλεύουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη και μόνο γι’αυτήν».

Related posts

Ήταν… Θύελλα!

abola10

Τζώτζης: «Το 3-0 αδικεί την προσπάθειά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Δυσκολεύθηκε η Ηλιούπολη (1-0)

Abola Team