free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2-1

Τους τρεις βαθμούς της πρώτης του νίκης πήραν τα Καλύβια αφού επικράτησαν του Αχιλλέα με 2-1. Σε έναν αγώνα ντέρμπι, όπως εξελίχθηκε που τα είχε όλα. Γκολ, δοκάρια, αποβολή. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 3΄ τα Καλύβια κέρδισαν κόρνερ, το εκτέλεσε ο Ντούνης (σουτ μπανάνα), η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νικολίτσα και πέφτοντας πέρασε τη γραμμή του τέρματος, καραδοκούντος του αρχηγού Χριστόπουλου. Ψυχωμένα τα Καλύβια με πάθος και όρεξη, έδειξαν ότι θέλουν το τρίποντο όσο τίποτα άλλο. Στο 30΄ ευτύχησαν με τον Κωτσίου να διπλασιάσουν το σκορ και να πάνε με αυτό στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος με ευνοϊκό τον αέρα, ο Αχιλλέας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι γηπεδούχοι έπαιζαν στην κόντρα με μεγάλες μπαλιές του Ντούνη προς τα άκρα της ομάδας του. Στο 85΄ καρποφόρησε η υπεροχή του Αχιλλέα με γκολ κεφαλιά του Μπούσκου. Από εκεί και πέρα, χάθηκαν στα συστήματα και μίλησε η ψυχή των παικτών. Νεύρα και δυνατές μονομαχίες, είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του Κοτζάι για τους γηπεδούχους στο 89′.

Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Αντ., με βοηθούς τους Τσαλίκογλου και Γκούβα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Αφουξενίδης, Καραγιάννης, Σιδέρης (70΄ λ.τ Κουφαλιάς), Χριστόπουλος Φ., Κοτζάι, Κωτσίου (75΄ Δογάνι), Μαυροθαλασσίτης, Ντούνης, Αναστόπουλος, Λάππας (88΄ Σταμάτης), Μήτρος (80΄ Χριστόπουλος Σ.)

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ ( Τσιμιλιώτης) Νικολίτσας, Θανόπουλος, Γαλινάκης, Μπούσκος, Καρακάσης, Φουκαράς, Τουλούπης (80΄ Μπούλιας), Σταματόπουλος (87΄ Αβραμόπουλος), Φούντας (63΄ Λάνης), Πιτσούνης, Μπίζας

 

athlorama.blogspot.com

 

Related posts

Δανεικός ο Μαρσέλο Πιέτρι

Abola Newsroom

Μένει στο Σαρωνικό Αναβύσσου ο Μακροδημήτρης

admin

ΕΠΣΑΝΑ: Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου (7/3)

Abola Team