free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2-0 ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ!

Ο «Φονέας»  έκανε μια καλή προπόνηση για το δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί με την Κηφισιά την προσεχή Τετάρτη επικρατώντας εύκολα του γειτονικού Άγιαξ Ταύρου με 2-0.

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 2-0

Ο Αίαντας Ταύρου είχε καθαρά παθητικό ρόλο και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10’ με ψιλοκρεμαστό πλασέ του αρχηγού Σίμωση ύστερα από καταπληκτική ασίστ του Μαρίνου. Στο 24’ ο Σίμωσης κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα κάνοντας το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν στο 50’ δοκάρι σε σουτ του Πίσσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως γενέθλια είχε σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Φωστήρα Κωνσταντινίδης, με τους συμπαίκτες του να του κάνουν δώρο τούρτα δείχνοντας το καλό κλίμα που επικρατεί στ’ αποδυτήρια της ομάδος.

Φωστήρας (Θύμιος Γεωργούλης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (81’ Κόλλιας), Ρεμούνδος, Καλλιμούκος, Γούλας, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας, Σίμωσης (61′ Νάστος), Μαρίνου (78′ Μεντής), Ασημάκης (52′ Φωτιάδης)

Άγιαξ Ταύρου (Αλέκος Ρίζος): Κορδάς, Μπούρσαλης, Καβαλλάρης, Μιχαηλίδης, Γεωργακόπουλος, Σοφιανόπουλος (55’ Μπράχο), Σκόρδος, Σιώζος (46’ Κλειδής), Κοντοπάνος (75’ Μπάσα), Βασίλης, Γούλας (65’ Μέμας)

Διαιτητές:Μαχαίρας, Δέτση, Καραγέωργος

Παρατηρητής: Γαγάνης

 

ΡεπορτάζΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Related posts

«Κόλλησαν» στο μηδέν Πανερυθραϊκός και Διάνα

Παντελίδης Mάνος

Τσιμπάκης: «Με συγκέντρωση και πλάνο κόντρα στον Χολαργό»

Kώστας Παλαιολόγος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Οι δηλώσεις Γκούγκα

abola10