free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φοβερή Λυκόβρυση!

Το Καματερό είχε τις ευκαιρίες, η Λυκόβρυση όμως κράτησε για τον εαυτό της την ουσία!

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 1-2

Η ομάδα τον Κώστα Ιωάννου πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1, που την έφερε μια… ανάσα από τον χθεσινό της αντίπαλο και την κορυφή τον 3ον ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9′ με το Δημητρόπουλο με ατομική ενέργεια και σουτ (από ασίστ του Τσιριγώτη), αλλά στο 28′ οι φιλοξενούμενοι με το Μιλάνι έφεραν το ματς στα ίσια , ολοκληρώνοντας τη σπουδαία ανατροπή στο 80′ με το Σταματέλο με διπλή προσπάθεια και πλασέ (από παράλληλο γύρισμα τον Πάγκα).

Δοκάρι: 30′ Σταματέλος με πλασέ στην κίνηση

Διαιτητές: Μαράνος, Κολλιάκος-Σταύρογλον

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κοννάδης): Κυρίου, Παπαϊωάννου, Καλαμποκανάς (71′ Καρκαλέτσης), Χατζίτσε, Κανακάρης, Παππάς, Πετανάι, Τσιργιώτης, Κολοκοτρώνης, Γκάνιος (82′ Αντωνίου), Δημητρόπουλος (56′ Παναγιωτόπουλος)

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Γούλας, Παπαγεωργίου, Κουτσούκος (80′ Θάνος), Βυθούλκας, Μυγκάκης, Καβαλάρης, Μιλάνι (71′ Κατσιώρης), Ψαρομιχαλάκης, Παπαχρήστος (60′ Λιαδάκης), Σταματέλος, Πάγκας.

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ew21Ugc3DO4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Ματς της χρονιάς με Άμιλλα Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Χλωρός Γιάννης (Άτταλος): “Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα”

abola10

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 3–0

abola10