free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Λαύρα είναι εδώ!

Την απόλυτη ανατροπή έκανε η Λαύρα Αργυρούπολης στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Νίκη Αλίμου και επικράτησε με 3-1.

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ 3-1

Ανάσα για την ομάδα της Αργυρούπολης που επιτέλους πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της Νίκης Αλίμου!

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (18′ Νικολόπουλος με κεφαλιά) στο δεύτερο μέρος… πάτησαν το γκάζι βγάζοντας στο χορτάρι την ποιότητα που διαθέτουν ως ομάδα. Στο 50′ ο Κουλουρίδης έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό σουτ, για να έρθει στο 75′ ο Πολυμερόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ να κάνει την ολική ανατροπή. Η νίκη για τους «βυσσινί»… κλείδωσε στο 90′ με τον Κουλουρίδη να σκοράρει, μετά από κάθετη πάσα του Σημαιάκη και αν διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Νταρακλίτσης-Καπίρης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Αργύρης Ψαρρός): Μανιώτης, Αναστασίου, Τσάκαλος, Βοτσαΐτης, Σκούρλας, Κουλουρίδης, Ρούσσος (55′ Σημαιάκης), Παπαδημητρόπουλος, Μυτιληνός, Γούλας, Πολυμερόπουλος

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Νίκος Λυκισιώτης): Χαπάλογλου, Κιττές, Φιλόπουλος, Ράμα, Αθανασίου, Αργύρης, Σαράντος (70′ Μαυραγάνης), Δημάκης (46′ Μαργκέλης), Νικολόπουλος, Βασιλειάδης, Μανωλάς (60′ Αράπης).

Related posts

Μίτροβιτς: «Ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Προπονητής της Αθηναϊδας Δημήτρης Φιλίππου σήμερα στις 10 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

«Φιλική» νίκη για το Καματερό