free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλη νίκη της Παλαιοχώρας στη Νίκαια!

Ως γνωστόν η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και γενικά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αυτό έγινε και το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 0-1

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος από την Παλαιοχώρα, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αποτέλεσμα, ήταν να τιμωρηθεί από τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου και τους Κρητικούς να σκοράρουν στη μοναδική ευκαιρία που έκαναν στο 87′. 

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες με την κεφαλιά του Καλλέργη στο 7ο λεπτό που δεν βρήκε στόχο, όπως και το φάουλ του Ατματσίδη -λίγα λεπτά αργότερα – ενώ ο τελευταίος  δεν πρόλαβε στο 42′ να κάνει το σουτ με τον αμυντικό της Παλαιοχώρας να του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα.

Στο β’ ημίχρονο ο Ιωνικός  προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις, αλλά οι Κρητικοί αμύνθηκαν σωστά. Κορυφαίες ευκαιρίες αυτές των Θέου (51′) Ατματσίδη και Μαντζώρου(66′ και 85′), ενώ στο 86′ σε ένα διώξιμο αμυντικού του Κτιστόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Αναστασόπουλο, αφού ο Δημακάκος έχασε το κοντρόλ με τον παίκτη των Κρητικών να βγαίνει μόνος του με τον Κουρεπίνη για το 0-1.

Στις καθυστερήσεις ο Ιωνικός έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν από το κόρνερ που εκτελέστηκε ο Κουϊρουκίδης έκανε την κεφαλιά και πάνω στην γραμμή ο Τρέκο έσωσε την ομάδα του.

Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης, Θέος (55’ Σάμιος), Καλλέργης, Ντάλλας (58’ Πογοσιάν), Κουιρουκίδης

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Ράδης, Κόλα, Σπηλιώτης, Κυριλλίδης (67’ Τρέκο), Κτιστόπουλος (89’ Καραΐσκος), Δημητριάδης (76’ Γκούφας), Μανουσάκης Ζαχαράκης, Χιντασέλι (59’ Αναστασόπουλος), Πάγκαλος.

Related posts

Έκανε “σεφτέ” ο Εθνικός, 4-0 τον Ηλυσιακό.

Mάνος Χρυσός

Πανέτοιμος ο Ιωνικός για το πρώτο ματς με Αιολικό

Τέλος ο Λαϊβεράς από τον πάγκο του Κερατσινίου