free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστώ του έπλεξε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΑΟ Βύρωνα

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία της στον δυνατό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε η Κοψαχείλα με τη σπουδαία της νίκη επί του ιδιαιτερα φορμαρισμένου ΑΟ Βύρωνα με 3-2.

 

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότηταστο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να αναρριχηθεί στη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τη δυνατότητα να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία

 

Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης στάθηκε στη δύναμη ψυχής και τον χαρακτήρα νικητή, που ανέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, παρά τα πολλά αγωνισιτκά προβλήματα τα οποία ταλάνιζαν την ομάδα:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη , η οποία έρχεται να μας τονώσει ψυχολογικά. Παρά τα πολά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούσαν την ομάδα μας οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν έκανα κατάθεση ψυχής κι έφτασαν σε μία πανάξια νίκη επι ενός πού δυναού και φορμαρισμένου αντιπάλου, που παρουσιάζεται ενισχυμένος, όπως είναι ο ΑΟ Βύρωνας. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

 

 

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

Σε ανοδική πορεία ο Κολωνός (1-2)

Abola Team

Μπουγάς: Οπωσδήποτε νίκη κόντρα στην Άμιλλα»

Kώστας Παλαιολόγος