free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Tη βεβαιότητα ότι προϊόντος του χρόνου η ομάδα του θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη, εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννης Κουσάνας 

 

 

 

Την επιστροφή του στις επιτυχίες πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Ρουφ θριαμβεύοντας με 2-1 του ισχυρού Πανερυθραϊκού.

Οι «ερυθρόλευκοι» φανερώνοντας πολλά σημάδια αγωνιστικής βελίωσης, φάνηκαν αρκετά δυνατοί  και έφτασαν σε μία νίκη, η οποία αναμένεται να τους βοηθήσει πάρα πολύ τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και στον ψυχολογικό τομέα.

Ο Γιάννης Κουσάνας, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη από την ημέρα, όπου ανέλαβε το τιμόνι της «Αούστρια» έσπευσε να δηλώσει τα εξής:

Πήραμς μία πολύ σημαντική και καθαρή νίκη απέναντι σ’ ένα πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Πήραμε ία νίκη τη οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη και θεωρω ότι υα μας βοηθήσιε πάρα πολύ κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Ήμασταν αρκετά καλοί στο τακτικοί «κομμάτι» και ιδιαίτερα προσηλωμένοι τόσο ανασταλτικά όσο και στον τομέα της δημιουργίας. Στοιχεία, τα οποία μας έδωσαν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. .Η αίσθησή μου είανι ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι, αφού διαπιστώνω ότι υπάρχει ποιότητα στην ομαδα»

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να φτάσουμε το Χαϊδάρι όσο μπορούμε ψηλότερα!»

Συνεργασία με τον ορθοπεδικό Πέτρο Καπράλο ξεκίνησ εο Α.Ο. Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Δηλώνει αηδιασμένος ο Αντώνης Τσάτσος

Kώστας Παλαιολόγος