free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παραιτήθηκε ο Σπυράκης από τα Βριλήσσια

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης των Βριλησσίων έθεσε ο Γιώργος Σπυράκη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Θρίαμβο Αθηνών

 

 

 

 

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία των Βριλησσίων,. Η εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Θρίαμβο Αθηνών, εξώθησε τον Γιώργο Σπυράκη στη δύσκοη απόφαση να δηλώσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία πάντως δεν έγινε αποδεκτή.

 

Παρά τις συνεχείς πιέσεις από τη διοίκηση του συλλόγου να πάρει πίσω την αρχική του απόφαση και να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες τους την ομάδα, ο Γιώργος Σπυράκης εμμένει στην παραίτησή του, αφού θεωρεί ότι το προτιμότερο τη δεδομενη χρονική στιγμή, είναι να υπάρξει μία αλλαγή, η οποία ενδεχομένως θαλειτουργήσει ευεργετικα΄για τον σύλλογο.

 

Ο Γιώργος Σπυράκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, υπήρξε απόλυτα κατηγορηματικός:

 

«Μετά την άδικη ήττα της ομάδας μας απέναντις τον Θρίαμβο Αθηνών, όπου θεωρώ ότι δεν μέτρησαν  δύο δικά μας γκολ έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης,. Η οποία δνε έγινε αποδεκτή. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των διοικούντων να με πείσουν να αλλάξω γνώμη, εμμένω στην απόφασή μου, αφού κρίνω ότ τη δεδομενη στιγμή αυτό που θα πρεπει να συμβεί, είναι μια αλλαγή, η οποία θα ωφελήσει πάνω απ’ όλα την ομάδα. Με τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη της διοίκησης είμαι και παραμένω φίλος. Αναγνωρίζουν το έργο μου και την προσπάθεια, που κάνω, αλλα΄εκτιμω΄ότι αυτή τη στιγμή το προτιμότερο είναι να αποχωρήσω.

 

Θα δώσω το παρών στις δύο πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας μαζί με  το τεχνικό μου επιτελείο μέχρι να βρεθεί διάδοχη λύση»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μεγάλο διπλό τα Μελίσια στο φινάλε, με Ζαννίκο

Βασίλης Θεόκλητος

Βενάκης: «Παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα αυτό με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου»

Καλαϊτζίδης: «Πήραμε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα»