free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Το θέμα είναι να διατηρηθούμε στην κορυφή»

To στίγμα του για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον Αστέρα Βάρης ανέλυσε ο τεχνικός Μιχάλης Κάτσικας

 

 

 

 

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ αναρριχήθηκε  ο Αστέρας Βάρης εμτά τη εντυπωσιακή του νίκη με το ευρύ 6-0 επί του Παλλαυρεωτικού. 

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με διαφορά με την καλύτερη φετινή εμφάνιση για την ομα΄δα των Μεσογείων. Με τον τεχνικό Μιχάλη Κάτσικα να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα όλων του των ποδοσφαιριστών: 

 

«Πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Παλλαυρεωτικό. Βγάλαμε πολύ όμορφες συνεργασίες κατά παρά το γεογνός ότι είχαμε πολλές και σημαντικές ελλείψεις, δείξαμε εξαιρετική εικόνα και πιάσαμε κορυφή. Το θέμα όμως είναι να διατηρηθούμε εκεί και να παραμείνουμε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπροστά μας ακόμη πολύ δρόμο» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή , για να προσθέσει:

έσει:

«Η όλη σκέψη και προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στη δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμενει κόντρα στην Άνοιξη Μία ομάδα πολύ δυνατή με ένα εξαιρετικό προπονητή. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ακι να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι».

 

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό Μιχάλη Κάτσικα, αφού τραυματίες παραμένουν οι Μάικ Νιούμαν, Σταύρος Μάναλης, Σπύρος Παπανικολάου και Ιάσονας Μασκλαβάνος.

 

 

Related posts

Παρελθόν Διακρούσης και Παπαγεωργίου από τον Αστέρα Βάρης

Abola Team 3

Σε ρυθμό ρελαντί ο Παλληνιακός 4-0 τη Λαυρεωτική

Abola Team 3

Πάπιος: «Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα»!

Abola Newsroom