free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Θέλουμε μια δυνατή επανεκκίνηση»

Το σύνθημα για επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Περιστερίου έδωσε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

 

 

 

Ως ευκαιρία για μία νέα δυαντή … επανεκκίνηση αντιμετωπίζουν στον Ιπποκράτη τη απαιτητική συνέχεια που περιμένει την ομάδα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ .

 

Η ομάδα των δυτικών προαστίων προέρχεται από δύο συνεχόμενα ρεπό (σ.σ. το δικό της βάσει προγράμματος και αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου) και άπαντες αδημονούν για την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, που φέρνει τον Ιπποκράτη αντιμετώπο του Απόλλωνα Περιστερίου.

 

Με τον τεχνικό Κώστα Ζαμπέτα να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής προετοιαμστήκαμε κατάλληλα ευελπιστώντας να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια. Το μυαλό και η όλη μας προσοχή έχει επιεκντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Περιστερίου. Μία ομάδα, η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και θα είναι απέναντί μας πολύ αποφασισμένη. Θέλουμε μία δυνατή επανεκκίνηση, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια και με μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές μας».

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι Νικήτας Δημητρόπουλος και Παναγιώτης Αναγνώστου ξεπέρασαν πλήρως τους τραυαμτισμούς τους και φώναξαν ετοιμοπόλεμοι, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βαγγέλης Τεννές.

 

 

 

Related posts

Με φιλοδοξίες για άνοδο ξεκίνησε ο Κεραυνός Πετρούπολης

Abola Team 2

Δάσος Χαϊδαρίου-Άρης Καλαμακίου 1-2

Abola Team 3

Ελαφρά Ταξιαρχία-Φοίνικας Καλλιθέας 0-1

Abola Team 3