free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οργισμένη ανακοίνωση από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου!

Ανακοίνωση εξέδωσαν από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στην οποία και αισθάνονται ενοχλημένοι από άρθρο που δημοσιεύτηκε, σε άλλο μέσο, καταγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Αγία Παρασκευή.

 

Πιο αναλυτικά οι «κυανόλευκοι» τονίζουν:
 
“Παρακολουθήστε τα highlights από την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Αγία Παρασκευή και διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, σχετικά με άρθρο που επιχείρησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.
Τι βλέπουμε στο βίντεο:

– Άριστη εφαρμογή του κανονισμού του οφσάιντ στην περίπτωση του πρώτου ακυρωθέντος γκολ της Αγίας Παρασκευής.

Κανόνες Παιχνιδιού 2018-19, Άρθρο 11, Παράγραφος 2: «Ένας παίκτης ευρισκόμενος σε θέση offside τιμωρείται όταν αυτός αρχίζει να εμπλέκεται ενεργά στο παιχνίδι με το να κερδίσει ένα πλεονέκτημα με το να παίξει την μπάλα ή να επηρεάσει έναν αντίπαλο όταν αυτή έχει αναπηδήσει ή εξοστρακιστεί από το κάθετο, οριζόντιο δοκάρι, αξιωματούχο αγώνα ή αντίπαλο».

– Το ανύπαρκτο φάουλ με το οποίο χρεώνεται η ομάδα μας στο 47’, απ’ όπου προκύπτει το κόρνερ του 1-1.

Τι δεν βλέπουμε στο βίντεο:

– «Καταφανέστατη θέση οφσάιντ με απόσταση τουλάχιστον τριών μέτρων», στο 0-1 της ομάδας μας. Ο ισχυρισμός ανήκει σε άρθρο ιστοσελίδας, που υποτίθεται ότι μετέφερε απόψεις των «ανθρώπων της Σάντας» – στην πραγματικότητα αυτή ήταν η άποψη του προπονητή κ. Κωνσταντόπουλου και εκφράστηκε σε όλους τους τόνους προς τους διαιτητές, τόσο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου όσο και στο τέλος του αγώνα.

–  «Δύο αντίπαλοι αμυντικοί βρίσκονταν πάνω στη γραμμή του τέρματος», στο δεύτερο ακυρωθέν γκολ της Αγίας Παρασκευής. Αυτό ισχυρίστηκε το ίδιο άρθρο, όπως και ο κ. Κωνσταντόπουλος.

– «Με πέντε φάουλ εις βάρος της αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τζίτζης», μας… ενημέρωσε το άρθρο. Τα φάουλ ήταν 16 για κάθε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένες κάρτες σωστές και αυτό που δεν βλέπουμε είναι ότι η αποβολή δίνεται στο 90’, το παιχνίδι αρχίζει ξανά στο 93’ και λήγει στο 95’, στην πραγματικότητα, δηλαδή, παίχτηκαν μόνο 2’ καθυστερήσεων.

Καταλήγοντας, ο Απόλλωνας

1) Διαχρονικά σέβεται αντιπάλους (παίκτες, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους) και διαιτητές.

2) Δεν απασχολεί τον Τύπο με ανακοινώσεις,

αλλά,

3) Πρεσβεύοντας μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, δεν επιτρέπει σε κανέναν (όποιους λόγους κι αν έχει αυτός) να αφήνει υπονοούμενα για δήθεν εύνοια της ομάδας μας, που θίγουν την ακεραιότητα του συλλόγου και του ΔΣ,

4) Δεν επιτρέπει την προσβολή των προσπαθειών των παικτών της ομάδας, με τη δημοσίευση άρθρων που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Με τη γειτονική Αγία Παρασκευή και τους ανθρώπους της (που μας φιλοξένησαν άψογα) μας συνδέουν ισχυροί και μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας, που δεν θα επιτρέψουμε να χαλάσουν από τις συμπεριφορές και ενέργειες ενός μεμονωμένου ατόμου.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Απόλλωνα Χαλανδρίου”.

 

 

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/uPs8UsvSsb4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Δείπνο ενότητας στον Ολυμπιακό Λιοσίων!

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ« με Αλέξανδρο Μπότο τα Σούρμενα!

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων»

Kώστας Παλαιολόγος