free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Nα φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Το στίγμα του για την προσεχή πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπαικό Λιοσίων, έδωσε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Θανάσης Ζαμπούρας

 

 

 

 

 

Τεράστια σε αξία νίκη επί του ΑΟ Περιστερίου εκτός έδρας με 2-0 πέτυχε η Νέα Ιωανία.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων παρπυσιάζοντς τρομερή συγκέντρωση και προσήλωση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έφυγε με το «διπλό» από τις δυτικές συνοικίες παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα, αλλά και ψυχολογική ώθηση, ενοψει της δύσκολης και καθοριστικής συνέχειας που την περιμένει στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας

 

Ο νέος τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» Θανάσης Ζαμπούρας έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα τόσο για την σπουδαία επικράτηση, όσο πολύ περισσότερο για το επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που περιμένει την ομάδα του απέναντι στον πανίσχυρο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ολυμπιακό Λιοσίων:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί ενός αντιπάλου, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας, όπως είναι ο Α.Ο. Περιστερίου. Μία νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πολύ τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και από ψυχολογικής πλευράς και έρχεται να βελτιώσει τον τομέα αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών μου ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα, για να προσθέσει:

 

«Η όλη σκέψη και προσοχή μας πλέον επκεντρώνεται το πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Μία ομάδα, πολύ δυνατή και ποιοτική, ου ΄χιε θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους και βρίσκεται σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση. Διαθέτει ένα πού αξιόλογο προπονητή, που έχει παρουσιάσει έργο τριών ετών, όπως είανι ο Λεωνίδας Σμυρνής, που είναι και προσωπικός μου φίλος. Θα προσεγγίσουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον απαιτούμενο σεβασμό. Πάμε συγκεντρωμένοι  και θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να φανούμε όσο το δυαντόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται  κι όποιο αποτέλεσμα καταφέρουμε να παρουμε, θα είναι σπουδαία επιτυχία.»

 

 

 

Related posts

Η Ελευθερούπολη πήρε σπουδαίο διπλό!

Abola Team 2

Με το δεξί το 2020 για τα Σούρμενα!

abola10

Πρώτη νίκη για “Φονέα”

abola10